Køb kunstige planter hos AJ Produkter

I AJ Produkter er en af vores kerneværdier at vores produkter skal skabe glæde og trivsel på arbejdspladsen. Grønne planter er med til at sørge for et behageligt miljø på kontoret såvel som i kantinen. Vi tilbyder derfor flere forskellige kunstige planter, der kræver ingen eller minimal vedligeholdelse, men med deres naturtro udseende bidrager de til en rolig og hyggelig atmosfære. Se udvalget og køb planterne her fra siden – så er de hos dig inden for få dage.

Skab liv i rummet med kunstige grønne planter

Man bør ikke undervurdere værdien af at tilføje planter til et hvilket som helst rum. Og selvom planterne er kunstige, kan de sagtens skabe liv i rummet og gøre det meget mere hyggeligt at være på arbejde. At omgive os med grønne planter er nemlig godt for vores velvære og har en afstressende effekt på os. Men måske har du og dine kollegaer ikke den tid, det tager at vande planter. Så er kunstige planter det helt oplagte valg. Derudover er planterne heller ikke afhængige af at skulle stå bestemte steder med meget eller lidt sollys – de kan nemlig placeres, lige hvor I gerne vil have dem. Indret f.eks. et hjørne med sofaer og puffer, hvor planter indkredser området, eller brug dem som rumdelere i en lounge e.l.

Naturtro planter uden vedligeholdelse

Alle vores grønne planter har et naturtro udseende og minder dermed utrolig meget om rigtige planter. Og der er flere gode grunde til at vælge kunstige planter – blandt andet at de kan holde i mange år og forbliver den samme størrelse, så de ikke lige pludselig skal beskæres eller rykkes. Derudover kan planterne stå hvor som helst, uden at man behøver at tænke over, om de mon får den rette mængde sollys eller vand. Det giver bl.a. mulighed for at placere dem steder som i en reol, ovenpå et skab e.l. Desuden er de kunstige planter et super praktisk valg, hvis en eller flere på arbejdspladsen er allergiske, da de er både allergivenlige og uden luftgener.

Få flotte krukker med i købet

Ved køb af kunstige planter hos os medfølger altid krukker. Det betyder, at planterne er klar til brug lige så snart, du har modtaget dem. Alle krukkerne er af metal og har et enkelt sort design. Krukkerne på de største af vores planter kommer desuden i stativer, som løfter dem en smule i højden og giver dem ekstra stabilitet. De mindre potteplanter placeres blot direkte på borde, vinduer etc. uden stativ. Gå også på udkig efter meget andet skrivebordstilbehør her på siden.

Stort udvalg til mange formål

Med vores naturtro kunstige planter får du planter, der ser helt ægte ud. Planterne er i god kvalitet og kan pryde indretningen i mange år fremover. Har du spørgsmål til planterne eller andre af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv til os i vores online chat eller ring til os på tlf. 59 400 999 alle hverdage mellem 8-16 (fredag 15.30). Ved onlinekøb garanterer vi altid 14 dages retur – og skulle planterne mod forventning ikke holde, tilbyder vi 7 års garanti på dem.