Rene sko og rene gulve med entrémåtter

Børn med forskelligt aktivitetslegetøj

Alt hvad du behøver for at holde børnene aktive i klasseværelset.

Shop her

Entrémåtter til virksomheden

Hvis du ikke allerede har en entrémåtte, ville det være en god ide at købe en. En pæn og stilren entrémåtte giver det første vigtige indtryk til jeres kunder. Hvis entrémåtten er beskidt og med dårligt design, kan det allerede inden kunden har foretaget sit første køb, skabe et dårligt førstehåndsindtryk af din virksomhed. Det gode er, at hos AJ Produkter sælger vi kun stilrene entrémåtter, der har super gode evner til at bekæmpe smuds, støv og skidt. Vores entrémåtter er desuden også gode, når det regner, sner eller der er slud. På den måde formår du at bekæmpe størstedelen af skidtet, som ellers ville blive ført gennem virksomheden af både dine medarbejdere og af besøgende. Hos AJ Produkter har vi heldigvis også andet lækkert entréinventar, som din virksomhed kan få gavn af. Det kunne for eksempel være, at du har brug for entrémøbler, hvor dine kunder kan sidde mens de venter på et møde, opslagstavler eller en receptionsdisk. Vi har det hele, og på den måde er du garanteret, at dine kunder får en lækker velkomst.

Entrémåtter til billige priser

Det gode ved entrémåtter er, at de kan fås til billige priser, hvilket man ikke kan klage over. Og selvfølgelig er det noget vi gør os i her hos AJ Produkter. Vi er ikke gået på kompromis med pris, design eller funktionalitet. Derfor får du funktionsdygtige entrémåtter til billige priser. Du får en billig pris med et produkt, som kan tåle maskinvask, har god absorberingsevne, med afskraber og aftørring, som er beregnet til miljøer med høj trafik. Derudover, kan de fleste også tåle vand og hård slitage til både indendørs- og udendørs brug. På den måde tilbyder AJ Produkter forskellige typer af entrémåtter, der formår at tilgodese alle dine behov, hvad end det er til lav trafikeret indendørs brug eller til udendørs brug.

Entrémåtter i varieret design

Et godt førstehåndsindtryk skabes, når du har en pæn entré, hvilket du formår at få med vores produkter. Vi har entrémåtter i mange forskellige størrelser, alt fra 900x600 mm til 1500x900 mm til endnu større, hvis det er dét du har brug for. Derudover kan du få vores entrémåtter i mange forskellige farver, hvis du allerede har et velfungerende farvetema i butikken. På den måde får du entrémåtter, der formår at byde dine medarbejdere, eksisterende og nye kunder velkommen på en ren og præsentabel måde.

Gå ikke glip af disse kategorier

StumtjenereSofabordeReceptionsdiske og skranker