Kontor belysning og lamper

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Stort udvalg af lamper og belysning til kontor

På et kontor er det vigtigt med en god belysning, så medarbejderne har et godt lys at arbejde i. Med et godt arbejdslys kan man se ordentligt, og risikoen for fejl bliver mindre. Herudover belaster medarbejderne ikke deres øjne unødigt, når der er et godt lys.
Er lokalet dunkelt og kun sparsomt oplyst, kan det være svært at se eksempelvis små tal eller tekst ordentligt, og i den kreative branche kan det betyde meget, at man kan se farverne, som de virkeligt er.
Hos AJ Produkter fører vi en lang række forskellige lamper til kontor. Hvis du har brug for kontorbelysning, er du derfor kommet til det rigtige sted, og her finder du alt, hvad du skal bruge til belysning på kontoret. Vi har både loftslamper, arbejdslamper og hyggebelysning til dit kontor.

LED lamper og LED belysning til kontoret

LED-pærer er særdeles holdbare og skal sjældent udskiftes, og som en ekstra bonus er LED belysning desuden energibesparende, så hvis man gerne vil spare på firmaets elregning – og hvem vil ikke det – kan det betale sig at vælge LED-belysning.
LED lamper udsender ikke den varme, andre former for belysning kan gøre, og på et lille kontor, hvor der hurtigt bliver varmt, kan det derfor være værd at overveje LED lamper og på den måde sikre, at temperaturen i rummet holdes på et behageligt niveau.

Bordlamper og skrivebordslamper til kontor

Selvom man har loftbelysning på kontoret, bør hver enkelt medarbejder også have en skrivebordslampe på sit bord, så man er sikker på at have en god belysning, når man arbejder. Her kan man vælge en decideret arbejdslampe eller en lampe, der har mere karakter af en almindelig bordlampe.

Store- og små gulvlamper og loftlamper

På et kontor kan det desuden være et godt supplement med gulvlamper, som også er med til at skabe atmosfære i rummet og gøre det til et sted, det er rart at opholde sig. Gulvlamper findes i flere størrelser, og her kan man eventuelt vælge både små og store gulvlamper.

Arbejdsbelysning - Belysning til arbejdsbord og skrivebord

Det vigtigste er dog, at man har et godt lys til at udføre sit arbejde i, og hvis man skal sidde meget ved sit skrivebord og udføre vigtige opgaver, er det værd at investere i god arbejdsbelysning.
Hos AJ Produkter har vi et bredt sortiment inden for kontorbelysning. Se vores store udvalg her på siden og bestil allerede i dag.

Gå ikke glip af disse kategorier

StumtjenereSofabordeReceptionsdiske og skranker