Kantinemøbler til kantinen, caféen og restauranten

guide til nem affaldssortering

Tips til enklere affaldssortering

Læs vores guide

Saml medarbejderne i hyggelige rammer

Siden 1975 har AJ Produkter fokuseret på at blive den førende postordre virksomhed indenfor kantinemøbler, kontormøbler, konferencemøbler, lagerinventar og meget mere. Vi er forpligtet til at give virksomheder produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Produkter, der er elegante, holdbare og hjælper virksomheder med at udføre deres funktioner mest optimalt. Vores sortiment er stort og det gør, at vi kan servicere andre virksomheder bredt, når det kommer til indretning. Kantinen er rummet for fællesskab og løs snak. Det er her vi kan slappe af og lære hinanden bedre at kende. Det er vigtigt at der gives plads til at medarbejdere kan få deres daglige måltider og interagere med hinanden. Det er vigtigt for dig at give dine medarbejdere kvalitetsmøbler, så de kan få behagelige pauser og blive ladet op til resten af deres arbejdsdag. Læs følgende punkter for at lære om disse produkter. Vi har alle møbler du har brug for til at skabe de perfekte rammer i din kantine, café eller restaurant. Lige fra kantinestole, kantineborde, til affaldssortering og serveringsvogne.

Køb kantinestole og borde enkelt eller som sæt

Nogle vil gerne mikse i farverne og materialer, for et moderne og farverigt resultat andre vil bare gerne have et komplet kantinesæt i ens farver. Begge dele er mulige hos os, da vi tilbyder alt i kantinemøbler. Det er også muligt at tilkøbe enkelte stole, hvis du i forvejen har et sæt. Vores kantinestole kan bruges i forskellige spisesteder såsom skoler, gymnasier, kontorer og mange andre steder. Du kan vælge mellem en bred vifte af farver fra neutrale nuancer som birk, bøg, grå og sort til lyse nuancer som blå, orange og grøn. De fleste af vores stole er stabelbare, hvilket gør rengøringen nemmere og sikrer, at de optager minimal plads, når de opbevares. Vi tilbyder kantineborde, der er runde, rektangulære og ovalformede. Afhængigt af pladsen i din kantine, kan du vælge den mest passende for dig. Da de fleste af vores borde er lavet af laminat eller finer træ, kræver de ikke meget vedligeholdelse. Hvis du vil have mere end blot et bord der passer til kantinen, men som kan gå igen i flere rum, er vores runde borde med en piedestalfod et ideelt valg. Disse borde passer til en gruppe på 3-4 personer hver og fremmer samspil mellem dem, der sidder omkring dem. Vi tilbyder også klapborde og klapstole, så du kan bruge dem, når det er nødvendigt, og folde og gemme dem til side, når de ikke er i brug.

Møbler til caféer, barer og restauranter

Vi tilbyder også barborde og stole, der passer til moderne og traditionelle spisesteder, som en bar, en café eller ventearealet i restauranten, hvor man lige står og snakker til et bord er ledigt. Barborde kan bruges mens du står eller sidder på barstole. Virksomheder kan også bruge dem til at skabe stående mødelokaler til brainstorming sessioner og korte holddiskussioner. Vores borde fås i forskellige farver og finish og vores barstole og stole kan endda købes med et polstret sæde for ekstra komfort. Du kan med fordel supplere med en kantinevogn, så det er lettere at transportere beskidt service. Vognene er også gode til konferencer og møder, da de kan bruges til som et kaffebord, du hurtigt kan kører ind og ud af rummet og de er nemme at rengøre. Vores vogne er tilgængelige i en række størrelser og leveres med 2-4 hylder. De er lavet af rustfrit stål, hvilket er usædvanligt holdbart. Håndtaget på vognene og hjulene gør dem nemme at bevæge rundt. De kantinemøbler I vælger skal passe til jeres behov. Skal de være moderne eller traditionelle og skal stolene kunne hænges op for nem rengøring under bordet eller er det ikke vigtigt. Det er også vigtigt at tage højde for, hvor mange, der spiser samtidig, så der er plads nok. Fælles for alle vores kantinemøbler er, at de er nemme at rengøre og slidstærke, så de kan tåle det daglige slid.

Gå ikke glip af disse kategorier

KantinebordeBarbordeKlapstole