Vogne

Øg effektiviteten i kantinen med en stolevogn, bakkevogn og serveringsvogn

Der er altid nok at se til, når man arbejder i en kantine. Sørg derfor for at gøre arbejdsdagen så nem og ligetil for dit kantinepersonale som muligt, så arbejdsdagen flyder bedre. Det kan du blandt andet gøre ved at investere i praktiske og effektive transportvogne, der sikrer, at både madservering til ansatte og rengøring går som smurt.
Med en stolevogn fra AJ Produkter er det nemt og ligetil at stable og transportere stolene væk fra kantinen, når gulvet skal rengøres efter medarbejdernes frokostpause. Vores stolevogne kommer i forskellige designs, der både kan købes med og uden tilhørende stole. Disse stole kan nemt og hurtigt foldes sammen og stables på stolevognen, når stolene ikke er i brug.
Du kan også købe en enkel og praktisk skolevogn med to massive gummihjul, der kan klare op til 75 kg. Disse er særligt egnede til kantiner, hvor rummet også bliver anvendt til andre arrangementer såsom møder og sociale arrangementer på arbejdspladsen som fredagsbar eller julefrokoster.

Gør kantinen mere effektiv med en bakkevogn og serveringsvogn

Når der skal serveres mad til mange mennesker i frokostpausen på arbejdspladsen, går serveringen en hel del nemmere, hvis personalet har adgang til en bakkevogn eller serveringsvogn. På den måde kan de hurtigt rulle nyt mad, bestik og serveringsredskaber frem i buffeten. Ligeledes kan de også hurtigt få skrald og rod væk fra bordene, når de skal gøres rent efter pausen.
Det bliver også en del nemmere for de ansatte, der både kan tage en bakke fra bakkevognen og sætte den tilbage, når de er færdige med at spise. Det sparer både dit kantinepersonale tid på rengøring og oprydning, samtidig med at dit kantinepersonale kan arbejde mere ergonomisk, da de ikke selv skal bære bakker og rod frem og tilbage fra bordene. Du kan også finde flotte serveringsbakker i vores sortiment i birk, der passer perfekt til vores bakkevogne.

Stort udvalg af bordtransportører i høj kvalitet

Du kan også finde en bordtransportør i vores sortiment, der enkelt og effektivt hjælper dig med at stable og transportere kantinebordene. Vi har både en bordtransportør til firkantede borde, og bordetransportører til runde borde, der kan rumme op til ti sammenfoldede borde.
Du kan også købe en bordtransportør, der kan monteres direkte på det enkelte bord, der skal flyttes. Transportøren justeres efter bordets tykkelse, og så kan du ellers rulle bordet hen, hvor det skal stå - det perfekte redskab til kantiner med store og tunge møbler, der kan være tunge at stable. Med en stolevogn, bakkevogn og en bordtransportør bliver afrydning af kantinen en leg, så du hurtigt kan komme i gang med rengøringen. Køb praktiske kantinevogne i dag og klæd dit kantinepersonale godt på til en effektiv og ergonomisk arbejdsdag.

Gå ikke glip af disse kategorier

KantinebordeBarbordeKlapstole