Barborde

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Barborde - højborde til kontor, bar eller café

Her på siden finder du vores store udvalg af barborde, som kan bruges til mange forskellige formål. Disse stilfulde højborde kan bruges til at skabe spændende indretninger, hvor man får siddepladser op i højden, eller skaber smarte ståpladser. Dette er blandt andet praktisk på kontorer eller til messer, hvor man vil give ansatte og besøgende mulighed for at sidde eller stå godt. En anden oplagt mulighed er selvfølgelig at bruge barborde på barer, caféer eller restauranter. Kombinér barborde og almindelige borde for at skabe forskellige zoner i rummet. Dette vil skabe et mere spændende rum og tager indretningen til nye højder.

Find barborde i forskellige designs her

Som med andre borde kommer vores barborde i flere forskellige typer og designs. Du kan få højborde i flere størrelser, alt efter hvor mange personer der skal kunne stå eller sidde. Derudover kan du vælge både faste barborde og nogle der er til at tage med, som kan klappes sammen. Dette kan f.eks. være nyttig til messer, hvor man ofte selv skal medbringe det nødvendige interiør. Vi har desuden både barborde i træ, plast og metal, som alle er slidstærke materialer, der er lette at vedligeholde. Du kan derfor være sikker på, at et barbord fra os vil skabe muligheder i mange år.

Et lille barbord kan gøre stor forskel

Små opdateringer i indretningen kan ofte ende med at gøre en stor forskel. Eksempelvis kan et lille barbord i en reception eller et gangareal, skabe et meget mere indbydende miljø. Denne type rum er ofte bare et sted hvor besøgende eller ansatte passerer forbi, men med et barbord og eventuelt et par tilhørende stole, kan du give rummet flere funktioner. Dette vil give mulighed for at sidde ned og vente i receptionen, eller give ansatte nye steder at holde pause eller afslappende møder, på gangarealerne. Mulighederne er mange med barborde, så find dit næste her.

Kvadratisk eller rundt barbord

Du kan både vælge kvadratiske og runde barborde, som giver hvert sit udseende og har hver sine fordele. På en café eller restaurant kan du måske have behov for at være fleksibel, i forhold til hvor mange der kan sidde om et bord. Her kan du med fordel vælge kvadratiske borde, som gør det lettere at sætte flere borde sammen til ét større bord. Skal barbordene derimod stå med mellemrum i et stort rum, så kan runde borde også være en rigtig flot løsning. De giver et mere blødt udseende og passer især godt til at stå frit i rummet. Overvej hvordan du skal bruge dit barbord og vælg dit foretrukne her på siden.

Brug dit barbord med stole eller uden

Fordelen ved et barbord er, at du kan bruge det på flere måder. Mens et barbord med stole giver mulighed for gode siddepladser, kan det også fungere rigtig godt til ståpladser uden stole. Til receptioner eller messer er det eksempelvis oplagt at vælge stående pladser, idet det er pladsbesparende og passer til anledningen. På en bar eller restaurant har besøgende ofte behov for at blive hængende i et stykke tid, så her er et barbord med stole oplagt. Vælg den løsning der passer til formålet og tag også et kig på nogle af vores barborde og stole i pakketilbud. Gå ikke glip af disse kategorier Barstole Lyddæmpning og afskærmning Projektor lærreder Loungemøbler

Gå ikke glip af disse kategorier

KantinebordeKlapstole