Barborde

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Find barborde i forskellige designs hos AJ Produkter

Hos AJ Produkter tilbyder vi barborde i flere designs. I sortimentet finder du alt fra små runde barborde til store borde til kantinen, mødelokaler o.l. Bordene fås i flere farver og materialer, så det er bare at vælge det, der passer bedst til indretningen. Bestil nemt her på hjemmesiden eller kontakt vores kundeservice for rådgivning og hjælp til køb. Der medfølger 14 dages returret og 7 års garanti ved køb på alle borde.

Runde barborde til events

Til begivenheder med mange mennesker som receptioner, konferencer o.l. er de runde barborde ofte fast inventar – og med god grund. Bordene er nemlig perfekte til små uformelle snakke, snacks eller drikkevarer. Vi tilbyder flere forskellige runde borde, så uanset om I har brug for en permanent løsning, hvor bordene altid står klar, eller om det hellere skal være borde, der kan tages frem indimellem, så findes det her i vores sortiment. Vores runde borde kommer både som klapborde og med hjul, så når der f.eks. er begivenheder, hvor der er brug for borde, kan de let tages frem og sættes væk igen efter brug. Til det er vores bordvogne og stolevogne oplagte supplementer, der kan lette processen.

Vælg overtræk i sort og hvid for et elegant udtryk

Skal barbordene bruges til diverse fester og events, er vores overtræk et ideelt tilkøb. De giver et flot elegant og festlig udtryk til barbordene. Overtrækkene fås i hvid og sort og passer dermed til de fleste anledninger. Sort er ofte et godt valg, hvis der serveres farverige mad- eller drikkevarer, men passer hvid bedre til dit arrangement, så kan overtrækkene sagtens vaskes i vaskemaskinen – mange gange. Se vores tilbehør til tøjvask her.

Store højborde til kantinen eller mødelokalet

Har I pladsmangel i kantinen? Så er højborde med tilhørende barstole en smart måde at udnytte pladsen. Ved at kombinere høje borde med klassiske kantineborde, kan bordene rykkes en smule tættere sammen end hvis bordene havde helt samme højde. Om det så skal være et mindre barbord eller et lidt større bord, som kantinen skal indrettes med, er helt op til pladsen. Høje borde er også gode i mødelokaler til stående møder. Det er godt for både effektiviteten og kroppen. Vil I gerne have muligheden for både at stå og sidde i mødelokalet, så tilbyder vi også hæve sænke konferenceborde, som giver gode muligheder for fleksibilitet og skift ved længere møder eller workshops.

Køb barborde i dag og få hurtig levering

Alle vores barborde kan let bestilles her på hjemmesiden. Skal du bruge bordene snart, kan det være en god idé at tjekke om produkterne er på lager – find og se status ud fra de enkeltes produktinformationer. Har du spørgsmål til bestilling, levering eller noget tredje er du velkommen til at kontakte os i vores onlinechat eller på telefonen. Begge steder sidder vi klar alle hverdage. Med mange års erfaring inden for produkter til små og store virksomheder, har vi stor viden på området – så tøv endelig ikke med at tage kontakt.