Find det rette tilbehør til vasketøj hos AJ Produkter

Her på siden finder du vores store udvalg af forskelligt tilbehør til vasketøj, som er skabt specifikt til effektiv håndtering af vasketøj på arbejdspladsen. I AJ Produkter vil vi altid gerne tilbyde de rigtige produkter til de rigtige priser, så din arbejdsplads kan få de bedste løsninger – blandt andet vasketøjsløsninger. Find tilbehøret til dit omklædnings- eller vaskerum og let håndteringen af bl.a. arbejdstøj, håndklæder e.l. Bliv inspireret af vores sortiment her på hjemmesiden eller kontakt os, hvis du er interesseret i tilpasset løsning til dine behov, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning. Skriv til os her på siden i vores online chat, på mail eller ring til os alle hverdage.

Fleksibilitet med holdere og vogne til vasketøjet

Med det rette tilbehør, kan håndteringen af vasketøj gøres nem. Og her kan en lille detalje som hjul spille en stor rolle. Derfor tilbyder vi flere forskellige vogne og holdere med hjul, så vasketøjet let kan flyttes rundt uden at det kræver tunge løft eller direkte kontakt med det beskidte tøj. Det vil sige, at man sagtens kan have en vasketøjskurv i omklædningsrummet ved siden af f.eks. omklædningsskabe og omklædningsbænke, og nemt transportere kurven til vaskerummet, når den er fyldt op. Denne form for fleksibilitet er ikke kun bekvem, men hjælper også med at opretholde orden. Ved at have en dedikeret plads til vasketøj i omklædningsrummet undgår du, at tøjet ender på gulvet eller spredes ud overalt. Med det rette tilbehør til vasketøj er der tid at hente – så der kan blive mere tid til alt det andet vigtige.

Gem vasketøjet væk med smart system

Udover vores fleksible løsninger med hjul, finder du her i sortimentet også et skab med plads til at sætte en vasketøjssæk fast indvendigt. Skabet er ideelt til brug i f.eks. institutioner eller køkkener, hvor viskestykker, forklæder og lignende kan smides til vask på hygiejnisk vis gennem et lille hul. Skabet kan låses, hvis der er brug for dette. På den måde kan der nemt smides vasketøj ind, velvidende at der ikke er nogle uvedkommende, som kigger eller rykker på det. Personale kan selvfølgelige nemt låse skabet op og tage vasketøjet til vask, når der er brug for det. Se også vores udvalg af rengøringsudstyr, der er specielt tilpasset rengøringen i kantiner og arbejdspladser.  

Nem bestilling af alt til vasketøjshåndteringen på arbejdspladsen

Vi har gjort det så nemt som muligt at bestille fra vores webshop. Her finder du altid et stort udvalg af kvalitetsprodukter, hvor funktionalitet og holdbare løsninger er i højsædet. Det gælder uanset om du er på udkig efter produkter til kontoret, loungen, lageret eller værkstedet - i AJ Produkter kan vi være din totalleverandør, så du kun behøver at handle ét sted. Spar tid med vores problemfrie online betalingsservice og få dine varer leveret inden for få dage. Tjek de præcise leveringstider ved hvert produkt.