Hængelås

På en arbejdsplads, hvor omklædning til arbejdstøj er påkrævet, skal medarbejderne have adgang til et sted, de kan opbevare deres civile tøj og personlige ejendele, mens de arbejder. Omklædningsskabet skal være forsynet med en lås, så man ikke risikerer at uvedkommende kan komme til eventuelle værdigenstande.
Hos AJ Produkter har vi et bredt udvalg af låse, og her kan du med stor sandsynlighed finde en lås, der passer til virksomhedens garderobeskabe, uanset om du foretrækker en lås med nøgle eller en kodelås.
Om man skal vælge en kodelås eller en hængelås med nøgle er langt hen ad vejen et spørgsmål om, hvad man foretrækker. Nogle har meget let ved at huske koder, mens andre har svært ved det, og da kan man have et problem, hvis man har glemt koden til sit skab.

Sikker opbevaring med en hængelås med nøgle

Omvendt skal man med en hængelås sørge for at holde styr på nøglen, for hvis man mister den, er man nødt til at klippe låsen over for igen at kunne få adgang til sit skab. Når man køber en hængelås med nøgler, følger der ofte to nøgler med, og da kan man vælge at opbevare ekstranøglen et sikkert sted, som man kan huske hvor er, hvis man skulle få brug for den.
En hængelås kan bruges mange andre steder end til et omklædningsskab, for alle steder, hvor noget skal lukkes med lås, kan en hængelås være en mulighed. Det kan eksempelvis dreje sig om døren til et pulterrum, lågen til et aflåst skralderum eller en container til opbevaring af haveforeningens redskaber.
Skal låsen bruges udendørs, kan man med fordel undersøge, om den man har kig på kan tåle vind og vejr. Er låsen ikke beregnet til udendørs brug, risikerer man at den ruster og man ikke kan få den op.

Hængelås med kode

Hvis man gerne vil have en hængelås, men ikke vil være afhængig af en nøgle, kan det være en mulighed at vælge en hængelås med kode. Det kræver naturligvis, at man kan huske sin kode, for ellers er låsen ikke meget værd. Her kan man overveje at lægge koden ind I sin kodehusker på sin telefon, hvis man har sådan en, for da kan man altid finde sin kode igen og få åbnet sin lås.
Hos AJ Produkter har vi et bredt sortiment af låse, så tag et et kig på vores udvalg og find din nye lås, uanset om du skal bruge den til dit skab på arbejdspladsen, dit kælderrum eller noget helt andet.