Lille værdiskab

Et værdiskab er et lille skab i metal, som kan bruges til opbevaring af værdier så som penge, dokumenter og andre ting. Et værdiskab kan være aktuelt i omklædningsrummet på arbejdspladsen eller i sportsklubben, hvis nogen har brug for at opbevare personlige ting af værdi.
Et værdiskab kan også anvendes til at opbevare særligt vigtige nøgler, papirer og andet, som ikke må falde i de forkerte hænder. Et værdiskab kan også overvejes til hjemmet, men her skal man være opmærksom på, at skabet ikke vejer mere, end det kan bæres i hænderne, og at hvis indbrudstyve har arbejdsro, kan skabes skrues ned og altså tages med.
På arbejdspladser og fritidsinstitutioner, hvor mange færdes, kan et lille værdiskab dog være en god investering, så man kan tilbyde medarbejdere, gæster og andre at opbevare deres personlige værdier på en sikker måde, når de har brug for det.

Værdiskab med lås og nøgle

Et værdiskab skal naturligvis være aflåst, da det ellers ikke er til megen nytte. Et værdiskab er derfor forsynet med både lås og nøgle, så man kan låse sine værdier inde og tage nøglen med sig. Kun den person, der har nøglen, kan åbne skabet og få adgang til værdierne, medmindre man tiltvinger sig adgang ved at bryde skabet op.

Ophængt værdiskab

Et ophængt værdiskab er at foretrække, fordi skabet ikke er tungt og derfor kan tages med. Denne risiko kan man reducere ved at hænge skabet op på en væg, så personer med skummelt ærinde ikke så let kan løbe med skabet.

Vægophængt værdiskab

Et vægophængt værdiskab er altså sagen i omklædningsrummet på arbejdspladsen, i fodboldklubben eller måske i haveforeningens kontor, og hos AJ Produkter kan du finde flere forskellige modeller af værdiskabe.

Fritstående værdiskab

Skal man opbevare større værdier, kan det være en mulighed at anskaffe et fritstående værdiskab i form af et pengeskab. Et pengeskab er fremstillet med en stærk stålkonstruktion, og på mange modeller er det muligt at bolte skabet fast til en væg, så indbrudstyve ikke kan løbe med skabet. Herudover vejer denne type værdiskabe ofte mere, end at selv meget stærke mænd kan bære dem.
Er du på udkig efter mindre end det helt store skyts kan du altså overveje et lille værdiskab, og dem finder du hos AJ Produkter. Vi har flere modeller og størrelser, så tag et kig her på siden og bestil dit nye værdiskab allerede i dag for at opbevare dine værdier på en sikker måde.