Smårumsskabe

få et vindende omklædningsrum

Syv trin til et vindende omklædningsrum

Læs vores guide

Sikker opbevaring med smårumsskabe

Smårumsskabe passer perfekt til lettere opbevaring i institutioner, svømmehaller, idrætshaller, eller på arbejdspladsen. Her har man ofte brug for at kunne opbevare sine ejendele sikkert, mens man er til træning eller på arbejde. Med smårumsskabe er der plads til at opbevare det vigtigste og skabene kan låses af, så man trygt kan lade sine ting ligge aflåst. Vi har et stort udvalg af opbevaringsskabe med rum i forskellige størrelser, så der er helt sikkert også en løsning der passer til dig. Skal du indrette et helt omklædningsrum, så tilbyder vi også omklædningsbænke og vådrumsmåtter, som er med til at gøre rummet endnu mere funktionelt. Gå på opdagelse på siden og find det hele på et sted.

Smårumsskabe i høj kvalitet

Alle vores smårumsskabe er produceret på vores egne fabrikker. Derfor kan vi stå inde for kvaliteten og sikrer dig velindrettede og holdbare skabe. Udover smårumsskabe, tilbyder vi også diverse tilbehør til skabe, så du kan indrette dine skabe, helt som du ønsker dem. Vi tilbyder blandt andet forskellige typer sokler eller ben, så du kan hæve dine skabe fra gulvet. Desuden kan du vælge forskellige typer låse, så du kan aflåse dine smårumsskabe. Til de mere værdifulde genstande kan du også vælge at købe et værdiskab, som sikrer tingene mod tyveri. Disse bruges ofte til mindre ejendele, som mobiltelefon, nøgler og pung.

Personlig tilpasning af smårumsskabe

Fordi vi producerer alle vores smårumsskabe selv, kan vi tilbyde dig tilpassede løsninger, som passer præcis til dine behov. Du kan eksempelvis vælge skabe i netop de farver, som passer specifikt til din øvrige indretning på arbejdspladsen eller i omklædningen. Der er mange forskellige muligheder, så tag en snak med vores dygtige projektkonsulenter, så kommer de med en løsning der passer dig.