Omklædningsskabe, garderobeskabe og personaleskabe

få et vindende omklædningsrum

Syv trin til et vindende omklædningsrum

Læs vores guide

Omklædningsskabe til forskellige formål

Hos AJ Produkter finder du et stort udvalg af omklædningsskabe, som kan bruges til mange forskellige formål. Fælles for alle vores skabe er, at de er produceret i høj kvalitet og med mulighed for mange forskellige funktioner. Du kan eksempelvis vælge forskellige størrelser skabe, med eller uden udluftning og med skråt eller lige tag. Desuden kan du vælge mellem mange forskellige baser, eksempelvis med ben, eller med tilhørende bænk, så man kan sidde ned og klæde om. De mange forskellige tilpasningsmuligheder gør, at du kan få netop de skabe der passer til dit formål. Derudover kan du også få tilbehør til dine omklædningsskabe, eksempelvis låse, ekstra hylder og meget mere.

Egen produktion af omklædningsskabe

Vi producerer alle vores omklædningsskabe i metal selv og derfor kan du altid komme med forespørgsler, hvis du har nogle specifikke behov. Det kan eksempelvis være at du ønsker en specifik farve, som vil passe godt ind i dine rum. Selvom du ikke ser den ønskede farve på hjemmesiden, er det altså muligt at få den produceret specielt til dig. Kontakt vores projektkonsulenter, så finder I sammen en løsning der passer til dine ønsker og behov.

Omklædningsskabe til omklædningsrum

Et populært valg er at bruge vores omklædningsskabe i omklædningsrum, eksempelvis i sportscentre, eller produktionsanlæg hvor man klæder om før og efter arbejde. Her er det især vigtigt at sørge for god udluftning, da svedigt træningstøj eller arbejdstøj kan skabe lugt i skabene. Vores skabe er derfor bygget med ventilationshuller, så den uønskede lugt let kan slippe ud. Et andet vigtigt behov kan være muligheden for at adskille rent og beskidt tøj. Her kan du vælge opdelte skabe, hvor tøjet hænger i hvert sit rum. Skabene vil være forbundet med en enkelt lås, så den enkelte bruger kun behøver en enkelt nøgle for at tilgå de to rum. Har du brug for tilbehør til håndtering af vasketøj, så finder du også dette hos os.

Omklædningsskabe til skole og personale

Omklædningsskabe kan være en god løsning på skoler, eller som personaleskabe. På skoler kan de eksempelvis bruges af elever, som kan opbevare bøger, papirer og overtøj i skabene. De kan desuden bruges i omklædningsrum til idræt, så eleverne har mulighed for at opbevare deres ting sikkert. Her er det en fordel at tilføje omklædningsbænke, så det er muligt at sidde når man klæder om. Et andet populært valg er at have personaleskabe, som er nødvendigt på mange arbejdspladser. De kan blandt andet benyttes til opbevaring af personalets personlige ejendele, eller ekstra arbejdsuniformer.

Omklædningsskabe i træ eller metal

De fleste af vores omklædningsskabe fås i metal, men vi har også enkelte modeller til dig, der ønsker skabe i træ. Disse er lavet af laminat, som er let at rengøre og holdbart. Skabene har forskellige antal rum, som hver har en cylinderlås med nøgle. Du får desuden en ekstra nøgle med til hvert rum og du har også mulighed for at købe en hovednøgle, så der altid er én der har adgang til alle rum. Det gør det muligt altid at åbne skabet, selv hvis man mister sine nøgler. Vores træskabe fås i bøg, birk og hvid, så du kan vælge netop det skab, der passer til alt andet i dit omklædningsrum.

Gå ikke glip af disse kategorier

Omklædningsbænke & knagerækkerLåse