Skabsmoduler

Billige skabsmoduler

I virksomhedens omklædningsrum skal der være plads til, at medarbejderne kan opbevare deres arbejdstøj, mens de har fri, og deres civile tøj, mens de er på arbejde. Omklædningsskabe findes i mange udformninger, og hos AJ Produkter har vi mange gode og billige skabsmoduler, der kan sammensættes, så det passer med det antal skabe, man har brug for.
I vores sortiment findes både smårumsskabe, som er oplagte på arbejdspladser, hvor man kun har brug for at opbevare få og mindre ting, men også større skabe, hvor eksempelvis en kedeldragt kan hænges op og sikkerhedssko, høreværn og andre ting kan opbevares.

Skabsmodul i grå

Skabsmoduler findes i flere farver. Blå omklædningsskabe skaber liv i omklædningsrummet og passer ind de fleste steder, men også et skabsmodul i grå er noget, mange vælger. Grå er neutral, og her ses slid og snavs næsten ikke. Også sort og hvid kan være en mulighed, og hvilken farve man skal vælge er langt hen ad vejen et spørgsmål om smag.
Det smarte ved at vælge skabsmoduler frem for et almindeligt garderobeskab er, at her kan man blot bygge på, hvis virksomheden ekspanderer og der er behov for flere skabe. På samme måde kan man fjerne moduler, hvis firmaet nedskalerer og der ikke længere er brug for så mange skabe, og da kan pladsen bruges til andre formål.

Skabsmodul for en alsidig løsning

Selvom om omklædningsskabe er meget brugt på arbejdspladser i industrien, bruges de dog også mange andre steder. Således kan man i de fleste sportsklubber findes omklædningsskabe, hvor sportsudøverne kan lægge deres tøj, mens de spiller fodbold, fægter eller hvilken sport, der nu er tale om.
Også i svømmehallen er der behov for omklædningsskabe, for her skal alle klæde om og skifte til badetøj, inden de iklæder sig de farvede bånd og hopper i bassinet for at svømme baner eller blot lege eller hyggesvømme. I mange motionscentre har man også valgt at tilbyde kunderne skabe, de kan opbevare deres tøj i, mens de brænder kalorier af på løbebåndet eller pumper armmusklerne i romaskinen.

Stort udvalg af skabsmoduler

Hos AJ Produkter finder du et bredt udvalg af skabsmoduler til omklædningsskabe, og her finder du både små og store skabe og i flere forskellige farver. Se vores store sortiment her på siden og bestil allerede i dag. Har du spørgsmål til vores skabsmoduler eller andre af vores produkter er du velkommen til at ringe eller skrive til os, eller du kan chatte med vores medarbejdere, som sidder klar til at hjælpe.

Gå ikke glip af disse kategorier

Omklædningsbænke & knagerækkerLåse