Omklædningsbænke og knagerækker

få et vindende omklædningsrum

Syv trin til et vindende omklædningsrum

Læs vores guide

Omklædningsbænke til behagelig omklædning

Bænke passer til sports arenaer, svømmehaller, gymnastiksale og en vandsportspark. Alle steder, hvor man har brug for at skifte tøj, vil en omklædningsbænk have en masse fordele. Det er lettere for folk, hvis der er gode omklædningsrum og skabsrum med henblik på at skifte tøj og her er en omklædningsbænk essentiel og en af de vigtigste møbler i disse rum, sammen med omklædningsskabe. AJ Products sælger en bred vifte af sådanne bænke til omklædningsrum. Gå gennem nedenstående liste over forskellige bænktyper, og foretag dit valg ud fra de behov du har.

Stabile Bænke

Lavet af stærk og robust fyr, der er lakeret og poleret til perfektion. De er designet til brug i omklædningsrum, sammen med skabe og vådrumsmåtter, og er forsynet med en stålrørformet ramme, der giver plads og stabilitet. Rammen er også pulverlakeret til og har en smart finish. Tilbehør som skoholder og ekstra krogskinner kan også fastgøres til disse træbænke. Afslutningsvis er bænkene udformet på en sådan måde, at de kan modstå regelmæssig slitage.

Vægmonterede bænke

Disse bænke er meget nyttige i omklædningsrum og i personaleværelser. De fungere som de andre bænke, der står på jorden, den eneste forskel er, at de ikke har ben, da de skal være fastgjort til væggen. Dette letter rengøringen i rummet, da du nemt kan kommer hele vejen rundt. De er lavet af lakeret fyr, og du kan derfor nemt rengøre bænkens sæder med vand. Bænkbeslagene er lavet af pulverlakeret stål. Hvis du benytter bænkene med omklædningsskabe får du skabt den ideelle kombination. Dette skyldes, at du nemt kan få adgang til dine ejendele, mens du hviler på bænken! Gå ind på de enkelte produkter, for at finde flere detaljer om hver.

Tilbehør til omklædningsbænkene

Vi sælger også tilhørende tilbehør såsom krogstænger, sædebænkfødder, ekstra skoholdere, skorum og en masse andet, der er med til at gøre omklædningen nemmere og mere behagelig. Derudover tilbyder vi også hjælpemidler til vasketøjshåndtering, som kan være en praktisk del af omklædningen. Kontakt os, hvis du vil have mere information om disse tilbehør. Disse bænke er velegnede til brug i forskellige miljøer lige fra butikslokaler til kontor- og skoleklædeskabe og garderober til omklædningsrum i gymnasier og sportsfaciliteter.

Gå ikke glip af disse kategorier

OmklædningsskabeLåse