Bænk uden ryg

I omklædningsrummet skal der være bænke, hvor man kan lægge sit tøj eller sætte sig og snøre sine fodboldstøvler. Hos AJ Produkter kan du finde omklædningsbænke uden knagerækker, for i eksempelvis gymnastiksalens omklædningsrum har man blot brug for bænke.
Også andre steder kan det være praktisk med omklædningsbænke uden knagerækker, for da kan bænkene stå frit og omklædningsrummet kan udnyttes effektivt.
En omklædningsbænk er til brug ved omklædning, og her er der ikke behov for ryglæn. Omklædningsbænken bruges til at lægge sit tøj på eller sætte sig kortvarigt for at tage sko af og på eller måske mens man friserer sit hår eller smører creme på benene efter badet. Der er altså ikke tale om en bænk, hvor man skal sidde og hygge sig i længere tid, og derfor har omklædningsbænke som oftest ikke ryg. En omklædningsbænk uden knagerækker er oplagt i svømmehallen, boldklubben og mange andre steder.

Bænk uden ryglæn

En bænk uden ryglæn kan være praktisk mange andre steder end i omklædningsrummet, for uden ryglæn er en bænk væsentligt lettere end med, og bænken kan derfor nemt flyttes rundt med og placeres, hvor der nu er behov for den.
En bænk uden ryglæn inviterer til en kort pause, for her kan man ikke hvile ryggen, og derfor kan det i nogle tilfælde være en bedre løsning end en bænk med ryg. Oftest er bænke uden ryg også billigere end bænke med ryg, og derfor ser man ofte bænke uden ryglæn til arrangementer, hvor der skal bruges mange bænke som ikke mindst skal kunne flyttes og opbevares let.

Omklædningsbænke uden ryglæn af træ

De fleste omklædningsbænke er fremstillet af træ, for træ er et både billigt, smukt og særdeles holdbart materiale. Man kan dog også finde bænke i højtrykslaminat, hvis man foretrækker det, men i mange sportsklubber og på arbejdspladser bruger man bænke i træ.
En bænk er en uforpligtende og lettilgængelig siddeplads, hvis man har brug for at sidde ned et øjeblik og hvile benene efter en fodboldkamp eller en lang dags stående arbejde. I en produktionshal, hvor der svejses og arbejdes med maskiner, er man ofte på benene hele dagen, og da kan det være rart at sætte sig ned på bænken i omklædningsrummet, mens man fordøjer arbejdsdagens indtryk og gør sig klar til at sætte kursen mod hjemmet.
Se vores udvalg af omklædningsbænke uden ryglæn her på siden og bestil allerede i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling.