Omklædningsskabe og garderobeskabe med ben

få et vindende omklædningsrum

Syv trin til et vindende omklædningsrum

Læs vores guide

Skabe til omklædning med benstel og understel

Et omklædningsskab kan være praktisk på steder, hvor man skal opbevare sit tøj, mens man eksempelvis er på arbejde og har arbejdstøj på eller dyrker sport i sit sportstøj. Børn har sjældent værdier på sig, som det er nødvendigt at låse inde, men mange voksne har deres pung, telefon og andre sager, som det kan være rart at kunne lægge i et skab med lås.
Hos AJ Produkter har vi et bredt udvalg af omklædningsskabe og garderobeskabe, og uanset om du har brug for skabe til virksomhedens eller sportsklubbens omklædningsrum eller et skab til opbevaring af personlige ejendele på skolen eller måske klinikkens personalerum, finder du det hos os.

Garderobeskabe på ben med hylder og holder til bøjlestang

Et garderobeskab med ben kan være praktisk, dels fordi skabet her er hævet en smule op fra gulvet, og man derfor ikke skal bukke sig lige så meget ned for at sætte sko i skabet, men også fordi, man her kan komme til at gøre rent under skabet. Herudover giver et garderobeskab med ben et mindre tungt look end et, der står direkte på gulvet.
Et garderobeskab skal passe til sit formål, og afhængig af, hvad man har brug for at opbevare kan det være nyttigt med enten hylder eller bøjlestang. Det kan også være en løsning med begge dele, så man eksempelvis kan hænge en kedeldragt, en kittel eller et par bukser på bøjlestangen og lægge ting som sin pung, høreværn og andre småting på en hylde.

Omklædningsskabe på ben med bænk

I et omklædningsrum kan det være praktisk med omklædningsskabe med bænk, hvor man kan sidde og snøre sine sko eller måske blot tage et lille hvil efter fodboldkampen eller en langs dags arbejde. Da kan et skab med indbygget bænk være en god mulighed for at sætte sig ned og hvile benene.

Lockerskab på ben til omklædning

Et omklædningsskab kan også kaldes et lockerskab, og i virkeligheden er locker det amerikanske ord for omklædningsskab. Et lockerskab på ben er populært mange steder, og hvis du holder af det rustikke udtryk, kan du skabe dit eget collegelook derhjemme med et lockerskab på ben.
Se vores store udvalg af omklædningsskabe på ben her på siden og bestil med få klik dit nye skab allerede i dag. Hvis du har spørgsmål til vores omklædningsskabe eller andre af vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller i chatten, hvor vi sidder klar til at hjælpe.

Gå ikke glip af disse kategorier

Omklædningsbænke & knagerækkerLåse