Personaleskabe

få et vindende omklædningsrum

Syv trin til et vindende omklædningsrum

Læs vores guide

Personaleskabe med lås

På mange arbejdspladser er det relevant at have personaleskabe, som medarbejderne kan lægge deres personlige ting i. Det er især aktuelt i produktionsvirksomheder, hvor man kan sætte sin taske og sit eget tøj, når man har skiftet til arbejdstøj. Også i eksempelvis daginstitutioner eller på skoler er det relevant at have et sted at opbevare sine personlige ting, mens man arbejder, så de ikke bliver væk eller nogen kommer til at tage dem.
Hos AJ Produkter har vi et bredt udvalg af personaleskabe, og her kan du finde det, du søger, uanset om der er tale om skabe til bilværkstedets omklædningsrum, børnehavens personalerum eller noget helt andet.
På et personaleskab er det hensigtsmæssigt med en lås, så man er sikker på at der ikke er andre, der har adgang til skabet. Ofte har man sin pung og sin telefon med på arbejde, og måske sætter man sine dyre sko i skabet og skifter til indendørs fodtøj. Da er det rart at vide, at sagerne kan stå sikkert uden at andre kan komme til dem.

Personaleskab med små rum

Er der ikke tale om opbevaring af tøj, kan det være aktuelt med et personaleskab med små rum, hvor man kan holde orden på sine ting. I et skab uden rum vil tingene være nødt til at ligge ovenpå hinanden, og da er et rumopdelt skab en bedre løsning.

Personaleskabe i træ og stål

Vi fører personaleskabe i både træ og stål, så uanset hvad behovet er på jeres arbejdsplads, finder I det hos AJ Produkter. På værksteder vil man ofte vælge skabe af stål, da skabene her kan blive snavsede af oliefingre og andet, mens man i eksempelvis en børnehave ofte vil vælge personaleskabe af træ. Der er dog intet rigtigt eller forkert, når det gælder materiale, og man kan vælge, hvad man foretrækker.

Opbevaringsskab til personale med flere døre

På en arbejdsplads med mange medarbejdere, der blot har brug for et lille rum, kan det være en praktisk med et stort skab med mange rum. Det kan for eksempel være aktuelt på lærerværelset, hvor man kan have behov for at opbevare enkelte personlige ting, og ligeså i daginstitutionen eller fritidshjemmet.
Se vores flotte udvalg af personaleskabe her på siden og bestil jeres nye skabe allerede i dag, vi sidder klar til at tage imod din bestilling og hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Gå ikke glip af disse kategorier

StumtjenereSofabordeReceptionsdiske og skranker