Sammenklappeligt tøjstativ på hjul

Et tøjstativ på hjul kan være praktisk, når virksomheden skal holde reception eller fest, og mange mennesker skal kunne komme af med deres overtøj. Et tøjstativ er let at komme til, og her kan man nem hænge sin jakke på en bøjle.
Et tøjstativ på hjul kan man køre rundt med og placere der, hvor der er behov for det. Således er det også let at både at transportere stativet frem fra depotet, når forberedelserne går i gang og at sætte det tilbage igen, når festen er slut.
Udover selve bøjlestangen er nogle tøjstativer forsynet med en skohylde, hvor man kan sætte skiftesko eller en taske, man har været nødt til at have med og som man ikke vil tage med ind til selve receptionen. Da kan man sætte den på hylden.
Hvis man har begrænset opbevaringsplads, kan et sammenklappeligt tøjstativ være sagen, for når stativet er klappet sammen, fylder det ikke meget og kan nemt lægges på en hylde i depotrummet eller i en palleramme på lagerreolen.

Lille tøjstativ på hjul

Et lille tøjstativ på hjul kan bruges mange andre steder end i virksomheden. Således bruger mange, især unge mennesker, et tøjstativ til at opbevare deres tøj på i stedet for et klædeskab. Sådan kan man let se, hvad man har, og man kan glæde sig mere over sit flotte tøj, når det står fremme og man kan se det.
Også på loppemarkedet er et tøjstativ ideelt, for her kan tøjet hænge pænt, så kunderne let kan se, hvad man har. At handle brugt er en disciplin, der er vækstet eksplosivt de senere år, og især om sommeren kan man overalt i landet se både små og store loppemarkeder, hvor der især handles tøj men også mange andre ting.

Tøjstativ på hjul dobbelt bøjlestang

Hvis det kniber med pladsen og man har brug for mere end ét tøjstativ, kan det være en mulighed at vælge et tøjstativ med dobbelt bøjlestang. Et sådant tøjstativ, og mange flere, kan du finde hos AJ Produkter. Vi har et stort udvalg af tøjstativer på hjul, og her kan du finde lige det, du skal bruge, uanset om du er på udkig efter et stativ til virksomheden, hjemmet eller et af sommerens mange loppemarkeder, hvor det gamle tøj forhåbentligt skal skifte ejer.
Gå på opdagelse i vores sortiment her på siden og bestil dit nye tøjstativ allerede i dag.

Gå ikke glip af disse kategorier

StumtjenereSofabordeReceptionsdiske og skranker