Garderobestativ med skohylde

Det er ikke altid lige nemt at finde plads til tøjet og skoende derhjemme. Et garderobeskab kan hurtigt blive fyldt op og ofte ender tøj og sko et forunderligt sted, på grund af pladsmangel.

Kommoder, skabe og hylder bliver ofte brugt til forskellig beklædning, men der findes et rigtigt smart produkt til netop dette, som ovenikøbet gør det nemt og overskueligt at have overblik over sit tøj. Med et hængestativ til tøj med skohylde kan yndlingsskoene og tøjet nemt findes frem. Et tøjstativ er særdeles effektivt til opbevaring og så fylder det knap så meget som et stort skab.

Metal tøjstativ

Et tøjstativ er ikke bare egnet til hjemmet, men også særdeles relevant i en virksomhed eller en institution. Når eksempelvis medarbejdere eller gæster skal have hængt deres overtøj op er det relevant, der er funktionelt redskab til dette, som for eksempel et metal tøjstativ, som også giver en flot og præsentabelt look.

Funktionelt tøjstativ

Et tøjstativ er altså både funktionelt derhjemme, men også i venteværelset, receptionen, i omklædningsrummet eller personalerummet. Hvis en gæst eller en kunde skal til et møde eller en konsultation, er det en stor fordel, hvis de kan hænge deres ting i et givent lokale indtil de er færdige. Et tøjstativ er desuden med til at holde et givent sted mere pænt og ryddeligt.

Gå ikke glip af disse kategorier

StumtjenereSofabordeReceptionsdiske og skranker