Stort udvalg af postsorteringsreoler

I store virksomheder, offentlige instanser og på skoler kan det være praktisk med postsorteringsreoler. En postsorteringsreol fungerer således, at hver medarbejder har sin hylde, som personalet i receptionen lægger eventuelle breve og skrivelser i, og her kan medarbejderne hente deres post.
Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af postsorteringsreoler til både private virksomheder, offentlige kontorer og skoler, og her kan du med sikkerhed finde en løsning, der passer til jeres behov.
Selvom meget post i dag er digitalt, bliver der dog stadig sendt breve og printet skrivelser ud, og fremfor at en piccolo skal gå rundt og dele posten ud, vælger man mange steder løsningen med en postsorteringsreol, hvor de enkelte medarbejdere kan tage eller få udleveret deres post, når de alligevel kommer forbi.

Væghængt postsorteringsreol

I en reception kan en væghængt postsorteringsreol være praktisk. Her er det hensigtsmæssigt at reolen befinder sig i en højde, hvor receptionspersonalet ikke skal bukke sig ned for at lægge brevene på hylderne og tage dem ud igen, og det kan altså lade sig gøre med en væghængt reol.

Postsorteringsreol til gulv

Det kan dog også være en mulighed at vælge en postsorteringsreol til gulv, hvis man for eksempel ikke har vægplads til at hænge en reol. Da kan man i stedet vælge en smal postsorteringsreol til gulv og på den måde få plads til reolen.

Postsorteringsreoler i træ og laminat

Postsorteringsreoler findes i både træ og laminat, og begge materialer egner sig godt til at lægge breve og løsark i. Når man spekulerer på, om man skal vælge træ eller laminat kan man tage udgangspunkt i både receptionsområdets øvrige indretning men også prisen, for meget ofte vil en postsorteringsreol i laminat være billigere end en model i træ.
En postsorteringsreol går ofte under betegnelsen dueslag. Dueslaget er kendetegnet ved meget lave hylder, hvor der blot skal være plads til flade breve og altså ikke pakker og andre større sager. Dem kan man sætte ved siden af eller bringe til modtageren af pakken, så den ikke står og fylder i receptionen.
Se vores store udvalg af postsorteringsreoler og dueslag her på siden og bestil med få klik din nye reol allerede i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling, og har du spørgsmål til vores postsorteringsreoler eller andre af vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller i chatten, hvor vi er klar til at hjælpe.

Gå ikke glip af disse kategorier

StumtjenereSofabordeReceptionsdiske og skranker