Få et praktisk nøgleskab med lås i høj kvalitet

Mangler du et nøgleskab i høj kvalitet til nøgleopbevaring på arbejdspladsen eller hjemme i privaten? Så er du kommet til det rette sted. Hos AJ Produkter ved vi, hvor vigtigt det er at have sine nøgler opbevaret sikkert og forsvarligt på arbejdet såvel som i privaten.
Derfor har vi et stort og varieret udvalg af nøglebokse til forsvarlig nøgleopbevaring, der sikrer, at dine nøgler er sikkert opbevaret, så du kan forlade kontoret og hjemmet med ro i maven hver dag. Præcis som det skal være.

Effektiv nøgleopbevaring med et nøgleskab med lås

Vi har alt fra store nøgleskabe med plads til helt op til 100 nøgler, såvel som det mere diskrete nøgleskab til en lille virksomhed eller det private hjem. Alle vores nøgleskabe er lavet af stærkt metal, så dine nøgler er sikkert opbevaret og stort set umulige at tilgå uden nøgle.
Du kan også få en nøgleskjuler med en smart kombinationslås, hvor du fx kan opbevare en sikkerhedsnøgle i tilfælde af, du mister din egen, eller hvis en vicevært eller leveringsmand skal kunne låse sig ind i bygningen. Vores nøglebokse og nøgleskjulere kommer i mange forskellige designs og farver, så de kan passe ind i lige præcis jeres indretning i virksomheden eller i hjemmet. Ønsker du nøgleopbevaring udendørs, er der også mange af vores modeller, der er egnet til udendørs brug.

Bedste nøgleskab til nøgleopbevaring for virksomheder såvel som privat

At kunne aflevere og opbevare sine nøgler sikkert og forsvarligt er alfa og omega for at have ro i maven, når man forlader hjemmet og kontoret. Derfor er det en rigtig god idé at sørge for, at ens nøgler er forsvarligt opbevaret og beskyttet i tilfælde af indbrud.
Flere af vores modeller er forsynet med et smart nøgleindkast, hvilket gør det muligt for medarbejderne eller gæsterne på arbejdspladsen at aflevere nøglerne uden at skabet skal åbnes. Perfekt for midlertidige gæster eller besøgende i den store virksomhed, hvor der måske skal vises gæster rundt med jævne mellemrum. Alt i alt en ideel løsning for dig der ønsker at føle dig tryg, når du forlader kontoret.