Nøgleboks med kode til sikker opbevaring af nøgler

Sørger du for at have dine nøgler sikkert og forsvarligt opbevaret? Hvis ikke, så er det måske en god idé at overveje et nøgleskab, der kan sikre dine nøgler mod hærværk og tyveri. Måske du har mange vigtige nøgler til vigtige rum på arbejdspladsen? Det kan være til lageret, kassen, pengeskabet, elektronikskabet, vigtige lokaler mm. Uanset hvilke vigtige lokaler og udstyr, I skal have låst af, så sørg for at ikke hvem som helst har adgang til nøglerne. Det sørger en nøgleboks med kode fra AJ Produkter for.

Køb en nøgleboks med kode og hav ro i sindet

Det smarte ved en nøgleboks med kode er, at du ikke skal være bekymret over at passe på en lille nøgle, som måske bliver væk. Og bliver den væk, hvem garanterer så, at den ikke er blevet stjålet eller på anden vis endt i de forkerte hænder? Det er et stort ansvar at stå med – og det slipper du for, hvis du har en smart nøgleboks med kode.
Vores praktiske nøglebokse håndteres direkte fra din telefon med en gratis app, som nemt kan downloades. Herefter kan du dele en enten midlertidig eller permanent kode med besøgende, så de nemt kan få adgang til de nøgler, de skal bruge. Appen fører også en nøje log over, hvornår nøgleboksen har været åbnet, så du altid har det fulde overblik.

Hårdfør og modstandsdygtig nøgleboks i god kvalitet

Vores nøglebokse kommer i en rigtig god kvalitet og er utrolig modstandsdygtig overfor både tidens tegn, samt vind og vejr. Boksene kan klare op til -40 grader og er derfor særdeles velegnet til både indendørs og udendørs brug. Du får besked direkte i appen, når batteriet er ved at være dødt. Det vises ligeledes direkte på nøgleskjulerens display, så du ved, at det er tid til at give batteriet noget opmærksomhed. Nemmere og mere ligetil bliver det ikke at opbevare dine nøgler sikkert og forsvarligt.