Køb et nøgleskab til at holde styr på nøglerne

Med et nøgleskab fra AJ Produkter, kan du nemt holde styr på nøglerne på din arbejdsplads eller i hjemmet. Vores nøgleskabe er nemlig specielt designet til at opbevare nøgler sikkert. Skabene fås i mange størrelser og til priser, der giver værdi for pengene. Alle vores nøgleskabe kan bestilles her på hjemmesiden, men du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere rådgivning omkring dit køb af nøgleskab. Gå også på udkig i nogle af vores andre kategorier med tryghedsskabende produkter som låse, værdiskabe og personaleskabe.

Nøgleskab med kodelås – slip for flere nøgler

Med et nøgleskab med kodelås samler du nemt alle arbejdspladsens nøgler på et sted og gør det muligt for flere medarbejdere at få adgang til dem. Typisk medfølger der kun et sæt nøgler med, når du køber et standardnøgleskab med lås. For nogle er det rigeligt, men er I flere end to, der jævnligt skal have adgang til skabet, kan et nøgleskab med kodelås være en mere smidig løsning. På den måde slipper I for at være afhængige af, at få personer har nøgleansvar. Ligeledes slipper I for at passe på endnu flere nøgler udover dem, der hænger i skabet. Er det nogle meget værdifulde nøgler, som skal hænge i skabet, kan kodelåsen også være med til at give en ekstra dimension af sikkerhed. Af den grund er flere af vores nøgleskabe også tyveritestet og certificeret, så de opfylder kravene til lås og låsemekanismer.

Velorganiseret opbevaring af nøgler

Det er aldrig sjovt at lede efter en nøgle, man skal bruge. Derfor kan et nøgleskab være guld værd. Det kræver selvfølgelig, at man husker at bruge skabet – og holder en vis orden inde i selve skabet. Derfor kan det være en god idé at lave et system for opbevaringen af nøglerne, så de ikke bliver væk. Det kan være dyrt at miste en eller flere nøgler, da man så kan være nødt til at skifte en eller flere låse ud for at undgå indbrud. Med et velorganiseret system kan man dog komme det i forkøbet – og her er et nøgleskab et rigtig godt afsæt.

Et nøgleskab til både hjemmet og kontoret

Vi har et stort udvalg af forskellige typer af nøgleskabe og anden opbevaring til nøgler her på siden. Hver især har de forskellige funktioner, størrelser og designs, så vi anbefaler at læse mere under hver enkelt model for at finde frem til hvilket nøgleskab, der passer dig bedst. Udover skabsløsningerne tilbyder vi også meget andet forskelligt som bl.a. tilbehør til skabe og nøgleskilte.

Vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige nøgleskab

Vores nøgleskabe varierer i størrelser, antallet af kroge og type af lås. Du har muligvis allerede helt styr på, hvilken slags, der passer til dine behov. Så kan du nemt og enkelt bestille her på hjemmesiden. Ved køb herfra er du altid dækket af vores 14 dages returret og 7 års garanti. Er du en lillesmule i tvivl eller har spørgsmål til nogle af vores andre produkter, så vil vi meget gerne hjælpe. I vores online chat og telefonen kan du komme i kontakt med vores kundeservice, som alle hverdage er klar til at rådgive og hjælpe dig med de rigtige løsninger.