Hold styr på nøglerne med et nøgleskab eller en nøgleboks

Nøgleskabe og nøglebokse hjælper dig med at holde styr på nøglerne på din arbejdsplads eller i hjemmet. Nøgleskabe er nemlig specielt designet til at opbevare nøgler sikkert. Med et nøgleskab samler du nemt alle arbejdspladsens nøgler på et sted og gør det muligt for flere medarbejdere at få adgang til dem. Du kan også vælge en nøgleboks, hvis du har brug for en løsning til opbevaring af ekstranøgler. De anvendes ofte på overvågede parkeringspladser og i sikkerhedsmæssige henseender. Nedenfor kan du læse mere om vores forskellige nøgleskabstyper.Tag også et kig på andre af vores sikre opbevaringsløsninger, som eksempelvis pengeskabe.

Velorganiseret opbevaring af nøgler

Nøgler har som regel en vigtig funktion, uanset om det er på arbejdspladsen eller hjemme. Derfor er det vigtigt at have et system for opbevaring af nøglerne, så de ikke bliver væk. Det kan være dyrt at miste en eller flere nøgler, da du eksempelvis kan være nødt til at skifte en eller flere låse ud, for at undgå indbrud, hvis nøglen skulle falde i de forkerte hænder. Sørg derfor for, at have et velorganiseret system, med et nøgleskab eller en nøgleboks, så nøglerne altid er til at finde.

Vælg det rigtige nøgleskab for dig

Vi har et stort udvalg af forskellige typer nøgleskabe og nøglebokse her på siden. Hver især har de forskellige funktioner, størrelser og designs, så vi anbefaler at læse mere under hver enkelt model, for at finde frem til hvilket nøgleskab der passer dig bedst. Herunder kan du læse mere om hvilke typer nøgleskabe og nøglebokse der overordnet findes, så du kan blive klogere på de mange forskellige muligheder for nøgleopbevaring.

Stort eller lille nøgleskab – hvilket skal jeg vælge?

Vores nøgleskabe varierer i størrelsen fra 24-600 nøgler, så uanset hvad dit behov er, kan vi helt sikkert dække det. Det smarte ved mange af skabene er, at de nemt kan udbygges med krogelister, for 10 ekstra nøgler. Vær dog opmærksom på at dette ikke gælder alle skabe, men kun der hvor det er angivet som tilbehør. De små nøgleskabe kan ikke forsynes med en krogliste. Et lille nøgleskab er smart til mindre firmaer, hvor der ikke er behov for et utal af nøgler, men hvor man stadig gerne vil have dem samlet. De store er til et større behov og kan rumme helt op til 600 nøgler, så der burde være plads nok. Har du behov for sikker opbevaring af andre ting, så kan vi også anbefale vores sikkerhedsskabe, som både fås i tyveri- og brandsikre varianter.