Nøgleskilte i plast giver dig fuldt overblik

Har du mange nøgler til mange forskellige lokaler, der skal holdes styr på? Så er du kommet til det rette sted. Der er intet værre end at stå hver morgen og omkring fyraftenstid, og ikke have overblik over, hvilke nøgler, der skal bruges til at låse hvilke døre.
Har du rigtig mange forskellige døre, der skal låses op og låses af, kan det hurtigt koste mange minutter i begge ender på din arbejdsdag at få låst op og låst af. Gør det derfor nemt for dig selv med overskuelige nøgleskilte i plast, så du hurtigt kan få overblik over, hvilke nøgler der passer til hvilke døre. Så kan du hurtigere komme i gang med arbejdsdagen, og komme hjem og slappe af efter endt arbejdsdag.

Find dit nøgleskilt i plast i mange flotte farver

Vores nøgleskilte kommer i fem flotte farver og leveres med nøglering til fastgørelse til nøglerne, så du nemt kan montere dem i dit nøglebundt og have styr på dine nøgler. Nøglerne har desuden en etiket, så du nemt og ligetil kan markere og identificere hvert nøgleskilt. Husk der altid er 7 års garanti på vores produkter, hvilket betyder, at du altid kan kontakte os, hvis nøgleskiltene skulle gå i stykker.

Har du brug for opbevaring til dine nøgleskilte?

Har du brug for nøgleskabe til dine nøgleskilte i plast? Så gå på opdagelse her på siden og se vores store udvalg af nøgleopbevaringsskabe i høj kvalitet. Vi har skabe til ethvert behov med plads til op til 100 nøgler. Skabene har ligeledes låsesystemer, så du både kan låse med nøgle eller automatisk lås, hvor der skal oplyses en kode. Du kan derfor finde den nøgleskab, der passer præcis til dine behov i vores sortiment.