Kontorstole

kontorstole guide

Hvad skal du overveje når du vælger kontorstol?

Læs vores guide

Derfor bør du købe kontorstole hos os

I AJ Produkter kan vi hjælpe både store og små virksomheder, der ønsker ergonomiske kontorstole i tidløse designs. Vores kerneværdier er ergonomi, funktionalitet og kvalitet – til konkurrencedygtige priser! Vi har gjort det nemt for dig hurtigt at finde det, du søger, her på vores hjemmesiden. Handler du til din virksomhed, har du udover standard kortbetaling også mulighed for at betale med faktura. Ved køb af vores produkter medfølger altid hele 7 års garanti og 14 dages returret. Du kan derfor føle dig tryg ved, at når du køber en kontorstol hos, er du sikret en god kontorstol, der holder længe. Tjek nemt om den stol, du ønsker, er på lager, så garanterer vi dig hurtigst mulig levering.

Undgå at betale for meget når du køber kontorstole

En god kontorstol behøver ikke at være en dyr investering. At vælge den rigtige stol er dog en vigtig investering i dit arbejdsmiljø. Ved hver model er det derfor angivet, hvor mange timers brug om dagen, vi anbefaler, at den enkelte kontorstol maksimalt benyttes. På den måde undgår du at købe kontorstol, der kan mere eller mindre, end der er brug for - og du ender heller ikke med at købe en kontorstol, der ikke dækker dine behov tilstrækkeligt.

Køb ergonomiske kontorstole og øg trivslen på din arbejdsplads

Vi anbefaler altid arbejdspladser at investere i ergonomiske kontorstole - da mange af os sidder ned i mange timer om dagen. Hvis din arbejdsplads ikke allerede har kontorstole, der giver en ergonomisk korrekt siddestilling, så anbefaler vi at skifte dem ud. Det er nemlig bevist, at gode kontorstole øger trivslen på arbejdspladsen. Vores kontorstole kommer i mange designs og med forskellige funktioner, så der er helt sikkert en model, der kan passe til indretningen på din arbejdsplads. Og når du har udset dig den helt rigtige stol, kan du overveje, om du vil gøre endnu mere for at optimere ergonomien på din arbejdsstation. Vælg f.eks. et hæve sænkebord eller en balancebold, der kan give en pause til stolen og sætte gang i kroppen.

Sådan finder du den rette kontorstol

En kontorstol et personligt møbel, da vi typisk har meget forskellige behov. Vil du undgå skader efter forkerte arbejdsstillinger, er en god ergonomisk kontorstol ofte nøglen dertil. En dårlig siddestilling kan nemlig over længere tid føre til skader, som kan følge dig i mange år. Dette er særligt et problem for dig, der arbejder stillesiddende og bruger mange timer om dagen i en kontorstol. Du bør derfor vælge en god kontorstol, så du kan sidde korrekt og undgå langvarige skader. Er du interesseret i professionel vejledning i forbindelse med køb af din nye kontorstol, er du velkommen til at kontakte os her på siden i vores online chat eller ved at ringe til os. Gå også på opdagelse i vores sortiment af andre produkter til kontorpladsen. Se f.eks. vores stoleunderlag, der passer godt på dit gulv, når du triller rundt på din kontorstol.

Vores udvalg af kontorstole

Her på siden finder du et stort udvalg af skrivebordsstole til arbejdspladsen eller hjemmekontoret, som hjælper dig til at sidde godt og passe godt på din krop. Kontorstolene kommer i mange forskellige variationer, så det kan være svært at vide, hvilken der er den helt rigtige. Fælles for alle vores kontorstole er dog deres tidløse design, som til enhver tid vil passe ind i kontorlandskabet. Og du kan helt selv bestemme, om du er til den klassiske sorte stol eller har mod på at prøve en farve af. Vi tilbyder flere modeller, hvor enten ryglæn, sæde eller hele stolen er i farve – helt fra afdæmpede nuancer til de mere skarpe farve. Er du i tvivl om, hvilken stol du skal vælge, eller ønsker du hjælp til indretningen af hele eller dele af dit kontor, så kontakt os allerede nu.

Gå ikke glip af disse kategorier

BalanceboldeBalancestoleArbejdsmåtter