Kontorstole

kontorstole guide

Hvad skal du overveje når du vælger kontorstol?

Læs vores guide

Vælg en ergonomisk kontorstol for et bedre arbejdsmiljø på kontoret

De to nok mest afgørende møbler, når det kommer til god ergonomi, er din kontorstol og et godt hæve sænkebord. Du finder begge dele hos AJ Produkter og her på siden kan du se vores store udvalg af ergonomiske kontorstole. De kommer i mange designs og med forskellige funktioner, så der er helt sikkert en model der passer dig. Uanset om du blot skal bruge en skrivebordsstol til dit hjemmekontor, eller skal indrette kontorer på arbejdspladsen, så finder du de rette kontorstole her på siden.

Er din kontorstol ergonomisk? Ellers bør du skifte den ud

Hvis du ikke allerede har en kontorstol der giver en ergonomisk korrekt siddestilling, så er det en god idé at skifte den ud. Det kan godt betale sig at investere i en ordentlig stol, særligt hvis du sidder ned i mange timer om dagen. Vi har under hver model angivet, hvor mange timers brug om dagen vi anbefaler hver skrivebordsstol at blive brugt, for at gøre det let for dig at vælge. På den måde køber du ikke en stol der kan mere end du har brug for, men du ender heller ikke med en kontorstol der ikke er god nok til at dække dine behov.

Derfor er det vigtigt med en ergonomisk kontorstol

Vil du undgå skader efter forkerte arbejdsstillinger, så bør du vælge en god og ergonomisk kontorstol. En dårlig siddestilling kan over længere tid føre til skader, som kan følge dig i mange år. Dette er særligt et problem for dig, der arbejder stillesiddende og bruger mange timer om dagen i en kontorstol. Du bør derfor vælge en god stol, så du kan sidde korrekt og undgå skader. Måske endda en stol til aktiv siddestilling, så du får bevæget dig mere i løbet af dagen. Her på siden finder du et stort udvalg af skrivebordsstole, til arbejdspladsen eller hjemmekontoret, som hjælper dig til at sidde godt og passe godt på din krop. Læs mere herunder eller gå på opdagelse i de mange produkter. Er du i tvivl om hvilken stol du skal vælge? Så læs vores guide: Sådan vælger du en kontorstol, der passer til dig.

Forskellige typer kontorstole

Kontorstole kommer i mange forskellige variationer, så det kan være svært at vide hvilken der er den helt rigtige. Du kan læse mere om nogle af de forskellige populære typer kontorstole herunder, for at blive lidt klogere på, hvilken type kontorstol der passer perfekt til dig.