Kontorstole

kontorstole guide

Hvad skal du overveje når du vælger kontorstol?

Læs vores guide

Derfor bør du købe kontorstole hos os

AJ Produkter hjælper både store og små virksomheder, der ønsker ergonomiske kontorstole i klassiske designs. Vores kerneværdier er ergonomi, funktionalitet og kvalitet – til konkurrencedygtige priser! Vi tilbyder derfor hele 7 års garanti og 14 dages returret på vores kontorstole. Derudover lover vi dig hurtig levering og kompetent vejledning!

Undgå at betale for meget når du køber kontorstole

Vi har under hver model angivet, hvor mange timers brug om dagen, vi anbefaler kontorstolene at blive brugt. På den måde undgår du at købe en dyr kontorstol, der kan mere, end der er brug for - og du ender heller ikke med at købe en kontorstol, der ikke dækker behovet på din arbejdsplads tilstrækkeligt. Gå på opdagelse i vores sortiment og ræk endelig ud til os, hvis du har brug for vejledning.

Køb ergonomiske kontorstole og øg trivslen på din arbejdsplads

Vi anbefaler arbejdspladser at investere i ergonomiske kontorstole - da man sidder ned i mange timer om dagen. Hvis din arbejdsplads ikke allerede har kontorstole, der giver en ergonomisk korrekt siddestilling, så anbefaler vi at skifte dem ud. Det er nemlig bevist, at gode kontorstole øger trivslen på arbejdspladsen. Vores kontorstole kommer i mange klassiske designs og med forskellige funktioner, så der er helt sikkert en model, der passer til din arbejdsplads.

Derfor er det vigtigt med en ergonomisk kontorstol

Vil du undgå skader efter forkerte arbejdsstillinger, anbefaler vi en god og ergonomisk kontorstol. En dårlig siddestilling kan nemlig over længere tid føre til skader, som kan følge dig i mange år. Dette er særligt et problem for dig, der arbejder stillesiddende og bruger mange timer om dagen i en kontorstol. Du bør derfor vælge en god kontorstol, så du kan sidde korrekt og undgå langvarige skader. Måske endda en stol til aktiv siddestilling, så du får bevæget dig mere i løbet af dagen.

Vores udvalg af kontorstole

Her på siden finder du et stort udvalg af skrivebordsstole til arbejdspladsen eller hjemmekontoret, som hjælper dig til at sidde godt og passe godt på din krop. Kontorstolene kommer i mange forskellige variationer, så det kan være svært at vide, hvilken der er den helt rigtige. Er du i tvivl om, hvilken stol du skal vælge – så ræk ud til os i dag og få kompetent vejledning!

Gå ikke glip af disse kategorier

BalanceboldeBalancestoleArbejdsmåtter