Stoleunderlag er gode gulvbeskyttere

Har du ikke stoleunderlag på arbejdspladsen, så bør du sørge for at anskaffe et til hver enkelt kontorplads. Stoleunderlag bruges som gulvbeskyttere, for at holde gulve eller tæpper pæne. Hjulene på kontorstole – eller stoleben for den sags skyld – kan gøre stor skade på både gulve og tæpper. Vil du gerne passe godt på dine gulve, bør du derfor investere i gode stoleunderlag. På den måde undgår du ridsede gulve og flossede gulvtæpper på arbejdspladsen.

Stoleunderlag til gode priser

Der er ingen tvivl om, at det er en super god idé at investere i et stoleunderlag. Men de fleste tænker måske, at det er unødvendigt og dyrt - hvilket ikke behøver at være tilfældet. Hos AJ Produkter kan du nemlig få stoleunderlag til gode priser, hvilket gør at det giver rigtig god mening at købe et - både til dig selv og til dine kollegaer. Så sørger du for at gulve og tæpper forbliver flotte på alle kontorpladserne på din arbejdsplads.

Forskellige typer stoleunderlag i god kvalitet

Vi har flere forskellige typer stoleunderlag til brug under kontorstolen ved skrivebordspladsen. Fælles for vores stoleunderlag er, at de alle kommer i god kvalitet. Et stoleunderlag skal fungere som gulvbeskytter i mange timer hver dag og skal derfor være slidstærkt og robust. På den måde klarer det både rullende hjul og skidt fra diverse fodtøj. Du kan derfor trygt anskaffe et stoleunderlag fra AJ Produkter, som vil holde i mange år frem.

Stoleunderlag til gulvtæppe

Har du tæpper, så skal du vælge vores stoleunderlag til gulvtæppe. Tæpper kan risikere at blive flossede og slidte af kontorstolenes hjul, så derfor er det vigtigt med en gulvbeskytter, hvis du vil holde dine tæpper pæne. Desuden rulle hjulene på en stol oftest ikke særlig godt på et tæppe, idet de vil sidde fast eller rulle dårligt. Det vil skabe stor irritation i hverdagen, men dette kan et stoleunderlag til gulvtæpper heldigvis afhjælpe. Denne type gulvbeskytter har små pigge på undersiden, for at sikre at underlaget bliver på sin plads og ikke glider rundt på tæppet.

Stoleunderlag til trægulv

Har du trægulve, så skal du vælge stoleunderlag med en glat underside. Dette for at beskytte gulvene bedst muligt. Et stoleunderlag til trægulve vil beskytte mod ridser fra stolens hjul eller stoleben, samtidig med at stolen vil glide bedre. Trægulve er selvfølgelig lavet til at modstå en del slid, men lige netop stole, der rykkes ind og ud mange gange dagligt, kan gøre meget skade. Vil du holde gulvene pæne, bør du derfor tilføje stoleunderlag til trægulv. Gå ikke glip af disse kategorier Kontorstole Skriveborde Skrivebordstilbehør Sadelstole