Derfor skal du købe et stoleunderlag til kontorpladsen

I AJ Produkter går vi højt op i arbejdspladser, og at inventaret dertil spiller bedst muligt. Til kontoret er stoleunderlag en vigtig detalje. Stoleunderlag fungerer nemlig som gulvbeskyttere, der holder dine gulve og tæpper pæne. Hjulene på kontorstolene, eller stoleben for den sags skyld, kan gøre stor skade på både gulve og tæpper. Lad os hjælpe dig med at finde det rette underlag – kontakt os i vores online chat eller på telefonen.

Underlag til kontorstolen beskytter gulvet

Vi har flere forskellige typer stoleunderlag til brug under kontorstolen ved skrivebordspladsen. Fælles for vores stoleunderlag er, at de alle kommer i god kvalitet. Et stoleunderlag skal fungere som gulvbeskytter i mange timer hver dag og bør derfor være slidstærkt og robust. På den måde modstår det bedst de rullende hjul eller stoleben og skidt fra diverse fodtøj. Se også vores store udvalg af kontorstole og find den rigtige model. Har du tæpper, så bør du vælge vores stoleunderlag til gulvtæpper. Tæpper risikerer at blive flossede og slidte af kontorstolenes hjul, så derfor er det vigtigt med en gulvbeskytter, hvis du gerne vil holde dine tæpper pæne i lang tid. Denne type gulvbeskytter har små pigge på undersiden for at sikre at underlaget bliver på sin plads og ikke glider rundt på tæppet. Har du derimod hårde gulve – som f.eks. træ, så bør du vælge stoleunderlag med en glat underside, der beskytter gulvene bedst muligt. Et stoleunderlag til trægulve vil beskytte mod ridser fra stolens hjul eller stoleben, og samtidig vil stolen glide bedre.

Sid og stå godt med et stoleunderlag

Udover at beskytte gulvene, kan et stoleunderlag også være med til at passe på dig, der arbejder på det. Vi tilbyder nemlig en kombinationsløsning, hvor stoleunderlaget beskytter mod slitage fra stol og sko, og samtidig har et indbygget lag af skum med en affjedrende funktion, som aflaster kroppen ved stående arbejde. Et oplagt valg, hvis du f.eks. arbejder ved et hæve sænkebord og kan lide at skifte mellem siddende og stående arbejde. Vil du hellere have stoleunderlag og aflastningsmåtte hver for sig – så er det også muligt at tilkøbe mindre arbejdsmåtter med samme effekt, der lægges ovenpå stoleunderlagene ved stående arbejde.

Vælg mellem underlag i flere størrelser

Vores stoleunderlag fås i flere størrelser, så det ikke behøver at være dét, der afgør, om du kan få et underlag til din kontorplads. Har du f.eks. en lille hjemmearbejdsplads, har du måske ikke brug for et underlag, der er to meter langt, men det kan til gengæld være ideelt på kontoret. Uanset om det er et stort eller mindre underlag, så kan gulvet eller gulvtæppet under stadig tydeligt ses. Samtlige stoleunderlag er nemlig transparente – og har derfor også runde hjørner, for at minimere snublerisikoen.

Bestil stoleunderlag hos AJ Produkter i dag

I AJ Produkter går vi højt op i at passe godt på vores arbejdspladser og på dig, der arbejder på dem. Vores stoleunderlag er derfor blot nogle af vores over 15.000 kvalitetsprodukter. Køb nemt alle vores lagervarer her på hjemmesiden eller kontakt os, hvis du er interesseret i større designløsninger. Vi tilbyder altid 14 dages returret ved onlinekøb og 7 års garanti på alle produkter.

Gå ikke glip af disse kategorier

KontorstoleArbejdsmåtter