Vogne

Rulleborde til mange forskellige formål

Her på siden finder du vores udvalg af rulleborde, som kan bruges til en lang række forskellige formål. Du kan eksempelvis bruge dem til at transportere mapper, bøger eller præsentationsudstyr, eller som serveringsvogn i frokostlokalet. Vi har rulleborde i forskellige størrelser og designs, alt efter hvilket formål du skal bruge dem til. Vælg f.eks. en i træ til kontorlokalerne, eller en i metal til servering af fødevarer. Du kan se alle vores rullevogne her på siden og du kan læse mere om lasteevne og materialer, ved at klikke på hvert enkelt produkt.

Fleksible rullevogne der kan bruges overalt

Vores fleksible rullevogne kan i princippet bruges overalt, da hjulene gør det let at flytte vognene rundt mellem forskellige lokaler på arbejdspladsen. Det giver et fleksibel hjælpemiddel i hverdagen, som alle medarbejdere kan få glæde af. Skal der flyttes kasser, eller udstyr til en præsentation, så kan rullebordet hurtigt tages frem. En rullevogn kan bruges til lidt af hvert og det er en af årsagerne til, at mange foretrækker denne fleksible løsning. Tag et kig på de forskellige modeller her på siden og find den rullevogn der passer til dine behov.

Et rullebord gør hverdagen lettere

Hos AJ Produkter har vi mange løsninger til en lettere hverdag på arbejdet og et rullebord er en af dem. Udover at det er en praktisk og fleksibel løsning, så aflaster den også kroppen. Med et rullebord kan du nemlig undgå tunge løft, som kan være belastende for lænd og ryg. Det er godt for dit helbred og er med til at skabe et sikkert arbejdsmiljø. Derudover letter et rullebord også din hverdag ved at du sparer tid på at gå frem og tilbage mange gange. På den måde bliver du mere produktiv og får ekstra tid til andre vigtige opgaver. På den måde sparer du både tid og penge med et rullebord.

Vælg mellem forskellige typer rullevogne

Vi har flere forskellige typer rullevogne at vælge imellem, som hver især er designet til forskellige formål. Skal du bruge en rullevogn til servering, så anbefaler vi en i stål, mens du til bøger, papirer og lignende, kan bruge en rullevogn af laminat. Du kan vælge med forskellige antal hylder, alt efter hvor meget plads du har brug for. Desuden kan du få rullevogne i forskellige størrelser, hvoraf nogle er mere kompakte og pladsbesparende end andre. Du kan se de forskellige her på siden og vælge netop den rullevogn, der passer dig. Gå ikke glip af disse kategorier Hæve sænkeborde Sadelstole Skuffeelementer Reoler