Møbeltransportører

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Gør transporten nem med praktiske vogne til møbler

Hos AJ Produkter finder du et hav af vogne og transportører, der gør arbejdsdagen nemmere for dig. Med vores møbeltransportører kan du nemt flytte og rykke rundt på alt fra stole til skabe. Det gør dem til en praktisk og effektiv løsning til transport af møbler, samtidig med at de hjælper med praktisk og kompakt opbevaring.
Deres fleksibilitet tillader, at du nemt og hurtigt kan skabe mere plads. Derudover forhindrer brugen af møbeltransportører fysiske skader og unødvendig belastning af ryg og led, da de skåner kroppen. Ved at undgå at løfte tungt gods slipper du for mulige skader og slitage på kroppen, der hurtigt kan ende i smerter og ubehag.
Vores transportører til møbler kommer i forskellige varianter beregnet til forskellige formål. Vores stolevogne gør det nemt at opbevare stole ved at stable dem. Med bordvogne kan du hurtigt skabe mere plads, og møbeltransportører gør det nemt at rykke rundt i din indretning. Hos os finder du lige det, du søger efter.

Transportør til andre møbler

Leder du efter en hurtig og effektiv måde at rykke og flytte dine møbler på? Så er en transportør til møbler perfekt til dig. Hos AJ Produkter tilbyder vi effektive løsninger til at gøre livet nemmere for dig og dine medarbejdere.
En af disse løsninger er en transportør til møbler. Med vores transportører kan du trygt løfte tunge og kompakte møbler såsom skabe op til 1800 kilo. Med deres ergonomiske design og funktioner der aflaster kroppen, sikrer du, at du og dine medarbejdere kan løfte gods mere sikkert og effektivt.

Stort udvalg af stolevogne i høj kvalitet

AJ Produkter har et stort sortiment af stolevogne, der gør livet nemmere for dig. De kan fås enten til stationære stole eller foldbare stole. Disse vogne kommer i forskellige størrelser, der kan holde alt fra 10 stole til større modeller, der kan holde op til 50 stole. Derudover kan vores vogne fås inklusive stole, hvor vi har modeller, som løber helt op til 50 stole. Er du kun interesseret vognen, kan vognen naturligvis også fås uden stolene. Det betyder, at lige meget hvad du søger, kan du finde netop den vogn, du har brug for i vores sortiment.

Bordvogne til enhver smag

Du kan finde vogne egnet til borde hos os. Disse vogne er praktiske for dig, der enten har brug for plads, eller har et fleksibelt kontor med behov for borde. Vores vogne kommer i forskellige størrelser, der kan holde og fragte alt fra enkelte til 12 borde. Hvis du har runde borde, kan du finde vogne egnet specifikt til dem. Hos AJ Produkter kan du finde lige vogn, der passer til dit behov.