Bred vifte af kurvevogn på hjul

Kunne du godt bruge en kurvevogn til dit daglige arbejde? Er du i en situation, hvor du er træt af at rende rundt med kæmpestore bunker af breve og dokumenter? Hvis du mangler en kurvevogn til opbevaring og transport af dine dokumenter, breve, værdipapirer eller noget helt andet, så er du kommet til den helt rigtige side.
Hos AJ Produkter finder du adskillige vogne med mange funktioner. Samtlige kurvevogne er fremstillet med drejehjul, der gør transporten nem og gnidningsfri og dermed dine arbejdsgang mere effektiv og behagelig – præcis som det skal være.

Plukvogn med kurv eller hylde?

AJ Produkter tilbyder plukvogne med forskellige funktioner. Du kan for eksempel få plukvogne med to kurve, som der er praktisk, manøvrevenlig og justerbar i højden. Kurvevognen kan anvendes til adskillige funktioner og er velegnet i flere forskellige miljøer som for eksempel til skoler, hospitaler, kontorer, butikker, lagerarbejde og på værksteder.
Det er også muligt for dig at få fingrene i en flot plukvogn med en kurv og en hylde. Denne vogn har en justerbar hylde, som der trinløst kan monteres i den højde, du ønsker. Denne type vogn har samme funktion som den klassiske postvogn, som vi typisk har set i arkivrum eller på kontoret. Den er desuden også kendt som en gammel postvogn.

Mange muligheder for forskellige kurvevogne

Muligheden for at få en slags hybrid af en kurvevogn, der både har to kurve og en hylde, er der også her på siden. Du kan finde en model, der er både praktisk og ideel til kasser, dokumenter og mindre gods. Denne specifikke model er især velegnet til udvalg og plukning på kontoret, lageret eller i butikken. Med andre ord er der muligheder for at få lige præcis den kurvevogn model, som du har brug for til dine daglige arbejdsopgaver.