Mærk forskellen med en balancestol i høj kvalitet

En af de største farer ved at have et stillesiddende arbejde, er at man kan få ondt i kroppen, hvis man ikke sidder godt. Selv hvis man har en kontorstol i høj kvalitet, kan man risikere at få en dårlig holdning eller andre gener, fordi det kan være hårdt for kroppen at sidde stille i samme position over længere tid. Det er her at en balancestol fra AJ Produkter kommer ind i billedet. Med en balancestol i høj kvalitet giver du dine medarbejdere muligheden for at få et afbræk fra deres sædvanlige siddeposition og styrke deres holdning og motorik, hvilket både øger deres arbejdsindsats og arbejdslyst. Der er nemlig ikke noget værre end at sidde limet fast foran computeren i 8 timer, hvis man har ondt i ryg og lænd.

Et godt afbræk med en balancestol fra AJ Produkter

Har man problemer med sin ryg eller lænd, er det en fantastisk mulighed at kunne tage et par minutters udstrækning på en balancestol eller balancebold, når kroppen signalerer, at der er brug for det. Det kan faktisk være disse små udstræk, der er med til at medarbejderen ikke ender med permanente smerter, som kan resultere i sygemeldinger eller lange arbejdsdage, hvor man ikke får ydet sit optimale som resultat af smerter. Det er derfor en god investering for både medarbejdere og virksomheden at have balancestole til rådighed for medarbejdere, der har problemer med ryg og/eller lænd.

Et stort udvalg af flotte balancestole med eller uden hjul

Uanset hvilken balancestol du er på udkig efter til jeres kontor, så har vi uden tvivl en model i vores sortiment, der passer til jeres behov. Du kan finde flotte balancestole i mange forskellige størrelser og farver i vores udvalg, så stolen matcher lige præcis jeres design og indretningsstil på kontoret. Vi har både de helt klassiske balancestole med hjul, såvel som mere moderne balancestole med træben og stof. Med andre ord har vi noget til enhver smag, som passer til forskellige indretningsstile, alt efter hvilket rum balancestolen skal stå i. De praktiske balancestole kan også sagtens bruges i hjemmet, hvis man har brug for at styrke sin balance og holdning, når man har lange dage på hjemmekontoret. Gå på opdagelse i vores spændende sortiment og find lige præcis de stole, der ville klæde jeres kontor eller hjem.