Med en kontorcykel bliver det ingen sag at motionere

Med et stillesiddende arbejde og mangel på tid og overskud i hverdagen til at komme ned i træningscenteret er det utrolig vigtigt at få rørt sig på den ene eller anden måde. En oplagt måde at få brændt noget energi på i hverdagen er at hoppe på sin kontorcykel. Så kan du holde fri, når du holder fri -uden at have dårlig samvittighed over at ikke være i træningscenteret og gøre dagens gode gerning.
At motionere, mens du arbejder, øger din blodcirkulation, hvilket har en positiv indflydelse på både din koncentration og produktivitet. Det har også en positiv effekt på både overskud og humør, så du kan arbejde bedre og mere fokuseret. Med andre ord er en motionscykel et rigtigt godt redskab til at slå to fluer med et smæk og både øge dine medarbejderes arbejdsindsats og generelle fysiske velbefindende.

Få den daglige motion med vores kontorcykel

Mange tager cyklen på arbejde, men det er ikke alle, der har den mulighed. Måske bor du for langt fra din arbejdsplads, eller måske du har børn, der skal afleveres i institution i den modsatte vej af din arbejdsplads? Uanset hvad årsagerne er til, at motionen er svær at få klemt ind i hverdagen, så er løsningen med vores kontorcykel den samme – at motionere mens man arbejder.
Det giver både gladere medarbejdere, der kan koncentrere sig bedre og arbejde mere fokuseret – men også medarbejdere, der er i bedre form, så de kan yde deres bedste og være den fysisk bedste udgave af dem selv. Det er med andre ord en win-win for både virksomhed og ansatte at have muligheden for at få pulsen op, mens man er på arbejde.

En kontorcykel til både hjemmet og kontoret

En motionscykel egner sig ikke kun til kontorbrug – den er også oplagt til dig, der gerne vil motionere uden at skulle melde dig ind i et træningscenter eller forlade hjemmet for at komme til håndbold, fodbold eller andre tidskrævende aktiviteter, som du ikke føler, du har tid eller overskud til.
Med en kontorcykel på hjemmekontoret eller i stuen er det nemt og ligetil at få kørt nogle kilometer i benene, mens du ser din yndlingsserie, læser en god bog, eller taler med din bedste ven eller veninde om alt og ingenting. Vores cykler kan nemt foldes sammen og er lydsvage, så det ikke irriterer andre, når du motionerer. Der er med andre ord ingen undskyldning for at ikke få rørt sig – og med vores kontorcykler bliver det ikke nemmere.