Praktiske halvtag til cykler, grill eller beskyttelse af rygeområde

Vores vejrbeskyttende halvtag er beregnet til vægmontering. Med halvtaget kan man beskytte cykler, grill, en dør eller andre genstande i haven mod regn eller sne. Halvtaget er lavet i plexiglas og har en slidstærk overflade, som beskytter mod elementerne. Med halvtaget kan man holde sin cykel tør og fri for regn, så man hurtigt kan komme afsted, når man skal bruge den. Den kan også benyttes over rygeområder eller indgange.
Dette moderne og flotte buede halvtag i glas egner sig godt til udendørs rygeområder eller som udhæng til cykler, grill eller andre udendørsartikler. Suppler med askebæger for at undgå affald på jorden, hvis halvtaget skal bruges som beskyttelse over et rygeområde. Man kan også kombinere halvtaget med bænke for en mere komfortabel rygeplads. Dette praktiske halvtag kan boltes fast i væggen hvor som helst udendørs og kan derfor også anvendes ved hoveddøre, som cykelplads eller til at beskytte grillen.

Regnly over hoveddør med flot halvtag

Halvtaget er perfekt til anvendelse over døre udendørs. Halvtaget beskytter mod regnen, når man træder ud ad sin dør, så man har tid til at slå sin paraply ud, inden man træder ud i regnen. Det stilrene halvtag i stål har et simpelt design, der passer til de fleste typer bygninger.
Med et halvtag ved hoveddøren får man en funktionel løsning mod dårligt vejr, men man får også et flot supplement til hoveddøren. Gør det mere behageligt at forlade huset i regnvejr med dette flotte halvtag fra AJ Produkter.

Halvtag i slidstærkt plexiglas

Halvtaget i glas beskytter effektivt mod elementerne. Med et glas halvtag får man desuden en fin indretningdetalje, der ikke afskærmer det naturlige lys. De flotte halvtag i glas passer perfekt til mange typer bygninger og brugssituationer. Moderne bygninger i hvid eller grå farve er et oplagt sted at placere halvtaget, men det kan også sagtes bruges i andre sammenhænge.
Halvtaget i glas er særligt velegnet som ly over hoveddøre, som afskærmning til rygeområde og til beskyttelse af cykler, rollator, løbehjul eller andre ting i haven, man gerne vil beskytte mod nedbør. Køb et halvtag fra vores sortiment i dag og beskyt dine genstande udendørs mod vind og vejr, så de kan holde i mange år.

Gå ikke glip af disse kategorier

ParkbænkeCykelstativerHavestole & bænke