Postkasser i høj kvalitet til gode priser

Her på siden finder du vores udvalg af postkasser, som kan bruges af både virksomheder og private. Alle vores postkasser er produceret i høj kvalitet, men til fordelagtige priser. Brug dem i udeområdet sammen med bænke og cykelstativer, så det fremstår indbydende samtidig med at alt er funktionelt. En postkasse skal kunne tåle lidt af hvert, da den oftest er placeret udendørs. Derfor er vores postkasser lavet af galvaniseret stål, som efterfølgende er pulverlakeret, for at give dem en modstandsdygtig overflade. Med en postkasse der kan tåle vind og vejr, er du sikker på at den kan holde mange år fremover. Tag et kig på vores forskellige postkasser her på siden – vi har flere forskellige typer, alt efter dine ønsker og behov. Du kan læse mere ved at klikke ind på hver model, eller læse med herunder.

Der er stadig behov for en gammeldags postkasse

Selvom meget kommunikation foregår digitalt, er der stadig behov for en gammeldags postkasse, hvor det er muligt at modtage traditionelle breve. Visse breve sendes nemlig stadig fysisk og dem skal du selvfølgelig have mulighed for at modtage. Behovet for postkasser bliver ofte glemt, da det er langt nemmere at sende en e-mail. Men vigtig brevpost, som eksempelvis et nyt dankort eller sygesikringskort, modtages stadig som brev. Derudover er der selvfølgelig pakkepost, som du også kan vælge en særlig postkasse til. Du kan læse mere om vores forskellige typer postkasser herunder og vælge netop den, der passer dig eller din virksomhed.

Forskellige typer postkasser

Postkasser kommer i forskellige typer, alt efter hvilke formål de skal bruges til. Hos AJ Produkter finder du flere forskellige typer, som kan dække forskellige behov. Modtager du kun små breve, så kan en mindre postkasse være tilstrækkelig. Med modtager du også lidt større breve eller pakker, så kan det være at du har behov for en større postkasse. Du kan også gå efter udseendet, hvis du er på udkig efter noget med et særligt udtryk. Du kan læse mere om forskellige typer postkasser herunder.

Traditionel postkasse

Er du på udkig efter en meget traditionel postkasse, så finder du helt sikkert det du leder efter her på siden. En traditionel postkasse er et sikkert valg, som både modstår vind og vejr og kan indeholde en almindelig mængde breve. Derudover kan postkassen selvfølgelig aflåses, så ingen uvedkommende kan få adgang til dine breve. Denne type postkasse er både et godt valg til private eller virksomheder.

Gå ikke glip af disse kategorier

ParkbænkeCykelstativerHavestole & bænke