Letvægts presenninger

En presenning er et vandtæt overdække fremstillet i sejldug eller PVC og kan bruges til en lang række forskellige formål. For eksempel kan en presenning bruges til at dække brændestablen over med, så brændet ikke bliver vådt, eller man kan bruge den til at dække andre ting over og på den måde beskytte dem mod vind og vejr eller måske støv, hvis der er tale om indendørs formål.
Hos AJ Produkter har vi presenninger til salg, her kan du købe store presenninger, hvis du har brug for at dække større ting over. Den slags er ikke gratis, men mange steder er det muligt at købe billige presenninger, og hos AJ Produkter kan vi også være med på prisen, så gå på opdagelse i vores sortiment og find den rigtige presenning til dit projekt.

Letvægtspresenning til hjemmet

Til brug i hjemmet vil det ofte være tilstrækkeligt med en letvægtspresenning. Med en letvægtspresenning kan du let dække de udendørs loungemøbler over om natten, så du ikke behøver at bære hynderne ind om aftenen. En letvægtspresenning er som nævnt også ideel til at beskytte brændestakken mod regn og fugt, men kan desuden bruges til at skåne motorcyklen eller den flotte gamle amerikanerbil.
Som haveejer kan man også benytte en letvægtspresenning, når man klipper hæk. Presenningen lægges helt op til hækken, således at afklippet landet på presenningen, og man let kan rive det sammen. Det kan især være en fordel på stien i haveforeningen, hvor det kan være svært at rive sammen og få det hele med, hvis stien er belagt med perlesten. En letvægtspresenning er let at håndtere og kan således nemt foldes sammen efter endt brug og vejer næsten intet.

Kraftige presenninger

Ikke alle presenninger er lige kraftige, og hvis du har brug for en meget høj grad af slidstyrke og holdbarhed, skal du gå efter en presenning i PVC. Her er der tale om termoplast som måske er bedre kendt som vinyl, og som de fleste ved kan holde til lidt af hvert.
En presenning i PVC er det oplagte valg, når man er ude efter et produkt med styrke og lang levetid, og her får man en presenning, man kan have i mange år og bruge igen og igen. En presenning i PVC er tung i forhold til en model i tynd plast, men til gengæld er den altså langt stærkere og kan holde til meget mere.

Gå ikke glip af disse kategorier

ParkbænkeCykelstativerHavestole & bænke