Cykelparkering

Et cykelstativ motiverer dine medarbejdere til at være aktive

Sundhed og produktivitet går ofte hånd i hånd på en arbejdsplads. Derfor er der tit stor fokus på ergonomi på arbejdspladsen, men sundhed udenfor arbejdspladsen er også vigtigt. Det kan dog være svært at motivere ens medarbejdere til at være aktive udenfor arbejdspladsen.
En løsning til dette kan være et cykelstativ. Ved at investere i cykelparkering skaber du et bedre udendørs miljø, der giver dine medarbejdere muligheden for at cykle til arbejde. Det betyder, at dine medarbejdere ikke kun er fysisk sundere men også mentalt, da motion frigiver endorfiner i hjernen. Med en sammensætning af et godt ergonomisk kontor, skaber du en effektiv og produktiv arbejdsplads og dermed gladere og fysisk sundere medarbejdere.
Hos AJ Produkter finder du alt fra væghængte cykelstativer til cykelskure. Du har et hav af muligheder at vælge mellem i vores udvalg. Uanset om det er et lille cykelstativ, enkelte cykler eller et cykelskur til 4-10 cykler, så kan du finde det i vores sortiment. Du kan med andre ord finde den helt rette cykelparkering hos os.

Bredt udvalg af cykelholdere til gulv

Hvis du søger det klassiske cykelstativ til gulv, har AJ Produkter et stort sortiment, du kan gå på opdagelse i. I vores katalog af cykelstativer finder du holdere i mange designs. De kommer i forskellige størrelser, fra stativer der kan holde to cykler, til større stativer der kan holde op til seks cykler.
Du kan finde cykelstativer i flere designs, der giver forskellige funktioner. Alt fra stativer med rammelås for ekstra beskyttelse eller i varierende størrelser, der gør dem mere kompakte. De kan desuden fås i farver som sorte eller grå. Det betyder, at du har mere fleksibilitet til at finde lige netop det stativ, der passer til din virksomheds behov.

Cykelophæng til væg sparer på pladsen

Hvis du har begrænset plads, kan en ideel løsning være vores cykelstativer til væg. Ved at bruge væggen sikrer du at bruge den disponible plads så effektivt som muligt. Hos os finder du et bredt udvalg af cykelstativer til væg i høj kvalitet. Disse er både foldbare og kan fås i lodret stilling, der sparer endnu mere plads.
De kan også fås i en klassisk, vandret stilling. De vandrette vægstativer kan desuden fås både som justerbare, faste eller i en skrå stilling. Det giver dig muligheden for at tilpasse cykelparkeringen til pladsen, du har til rådighed.

Gå ikke glip af disse kategorier

ParkbænkeCykelstativerHavestole & bænke