Smart cykelopbevaring til erhverv og privat

Hos AJ Produkter tilbyder vi et stort udvalg af cykelgarager i høj kvalitet med forskellige antal cykelpladser. Med vores cykelgarage i galvaniseret stål som har plads til fem cykler, får man plads til hele familiens cykler. Denne praktiske og robuste cykelgarage er fremstillet i en slidstærk stålkonstruktion, der beskytter effektivt mod vind og vejr.
Cykelgaragen har bølgetag og er fremstillet i et lyst og moderne design. Tilføj en praktisk påbygningssektion til dit cykelskur, hvis der er brug for mere plads til cykelparkering. Denne cykelgarage passer fint til både virksomheder, såvel som hos familien der har brug for smart cykelopbevaring til hele familiens cykler. Med denne smarte opbevaringsløsning er cyklerne beskyttet mod dårligt vejr hele dagen, så du ikke skal døje med et vådt sæde, når du kommer ud til din cykel.

Beskyt dine cykler med en låsbar cykelgarage i høj kvalitet

Den låsbare cykelgarage med kodelås har plads til 12 cykler. Cykelgaragen er lavet i et moderne design med buet tag og er lavet i kvalitetsmaterialer for en meget robust konstruktion. Placér påbygningssektionen ved siden af den aflåselige cykelgarage for at udvide opbevaringspladsen med yderligere 6 pladser. Takket være kodelåsen er cyklerne beskyttet mod tyveri og hærværk. Cykelgaragen er således særdeles velegnet til arbejdspladser og andre miljøer, hvor sikker cykelopbevaring ønskes.
Med de låsbare cykelgarager beskyttes cyklerne effektivt mod både tyveri og hærværk. Hold din cykel sikker og tør med den aflåselige cykelgarage - så behøver man ikke at bekymre sig om cyklen, mens man arbejder. Det har aldrig været nemmere at sikre sine cykler mod tyveri og dårligt vejr.

Cykelgarager med plads til 2 eller flere cykler

Vores udvalg af cykelgarager i forskellige størrelser gør cykelopbevaringen nem og enkel. Alle modellerne beskytter effektivt mod vind og vejr. Cykelgaragerne er konstrueret i stål fremfor plast, da dette giver en mere robust ramme og solid placering på jorden.
Det store udvalg af cykelgarager hos AJ Produkter gør, at der er en smart opbevaringsmulighed til alt fra 5 -12 cykler. De forskellige cykelgarager er designet i moderne og lyse farver, der gør, at de passer godt til mange slags bygninger. Cykelgaragerne kan placeres ved siden af hinanden, så der nemt kan skabes plads til flere cykler.

Gå ikke glip af disse kategorier

ParkbænkeCykelstativerHavestole & bænke