Skab et brugbart udeareal med en parkbænk eller flere

En parkbænk ses, som navnet angiver, ofte i parker, hvor de indbyder til at forbipasserende kan sætte sig ned og nyde omgivelserne. Du kan dog bruge barkbænke på alle udearealer, hvor du gerne vil skabe rum til, at forbipasserende benytter sig af udendørsområdet. Brug dem eksempelvis på grønne områder rundt om din virksomheds bygninger, for at skabe mulighed for at nyde en velfortjent pause i det fri. Frisk luft er godt for de fleste og giver fornyet energi til arbejdet, så det er en god idé at opfordre dine medarbejdere til en pause udendørs. Og med en parkbænk til formålet, vil dine medarbejdere automatisk få lyst til at benytte siddepladserne.

Forskellige typer parkbænke

Parkbænke kommer i mange forskellige designs og materialer, som hver især har deres fordele. Når du vælger en parkbænk, kan du selvfølgelig vælge efter din smag, men du kan også gå efter det, der passer til bygningernes eller omgivelsernes stil. Til ældre bygninger vil en klassisk parkbænk eksempelvis passe godt, måske endda en med ekstra detaljer, som giver mere sjæl. Holder du til i en meget moderne bygning, så bør du gå efter en moderne og strømlinet parkbænk. Vi har nogle til enhver smag og stil, så det er bare med at vælge din foretrukne parkbænk.

Parkbænk i træ

Træ er et klassisk materialevalg til parkbænke og vi har både traditionelle og moderne modeller at vælge imellem i træ. Ofte er træet kombineret med gavle i stål, som komplementerer træet godt. Træ er et holdbart materiale, men kræver dog jævnlig vedligeholdelse, for at forblive flot og for at modstå vind og vejr udendørs. Derfor bør en parkbænk i træ vedligeholdes hvert år, for at holde i mange år frem. Du kan vælge parkbænke i lyst eller mørkt træ, alt efter hvad du foretrækker.

Parkbænk i imiteret træ

Ønsker du en vedligeholdelsesfri parkbænk, så kan du vælge en bænk i imiteret træ - også kaldet aintwood. Dette er en type plastik der er forarbejdet så det ligner træ, men har egenskaber der gør det stort set vedligeholdelsesfrit. Dette er en fordel for dig der ikke ønsker at behandle træet årligt, men stadig gerne vil have udseendet af træ. Vi har forskellige parkbænke i imiteret træ, som til forveksling ligner træbænke, så der er helt sikkert en der vil tiltale dig.

Parkbænke med og uden ryglæn

Vi har både barkbænke med og uden ryglæn, som giver hver deres udtryk. Man sidder som regel mest komfortabelt og ergonomisk korrekt, når bænken har et ryglæn. Parkbænke uden ryglæn har dog også deres fordele. En parkbænk uden ryglæn kan eksempelvis placeres tæt op af en bygning, så muren agerer ryglæn. Stilles parkbænken frit, kan man selv vælge om man vil nyde udsigten den ene eller den anden vej, hvor en parkbænk med ryglæn vil være begrænset til den ene retning. Vi tilbyder parkbænke både med og uden ryglæn, så du kan helt sikkert finde en, der passer til dine behov.

Gå ikke glip af disse kategorier

CykelstativerHavestole & bænke