Havebænke i træ

Det giver god mening at vælge en havebænk i træ eller med træelementer, da træet er skabt til at modstå udendørsmiljøet og de vejrforhold, der fører med sig derude. Vores havebænke er fremstillet i robuste, laserede fyrretræsplanker, som er grålaseret. Med tiden og i takt med vejrets påvirkning vil træet komme til at fremstå helt som træets naturlige farve. Så udover at få en slidstærk bænk, får du også en bænk i et varmt og indbydende design. Det vil forhåbentlig give dig lyst til at bruge masser af tid udendørs på bænken – og når forholdene ikke er til det, kan den pryde udendørsmiljøet med dens rå, skandinaviske udtryk.

Havebænke i metal til selv de mest barske vejrforhold

Udover at vælge sine udendørsmøbler i træ, er det også smart at kigge efter holdbare materialer som metal. Når vores havebænke har varmgalvaniserede stel i metal, er det for at sikre, at bænken kan holde bedst og længst muligt i selv de mest barske vejrforhold. Derudover er bænkene forberedt til fastgørelse i jorden, så du kan være sikker på, at de ikke blæser væk, bliver rykket eller lignende. Vil du hellere have muligheden for at kunne rykke rundt på bænkene eller samle dem sammen om vinteren, når vejret ikke indbyder til særlig meget udendørstid, kan bænkene nemt stables ovenpå hinanden. Kombinationen af træ og metal gør altså at du får en bundsolid bænk, som kan holde længe. Og skulle bænken mod forventning ikke være modstandsdygtig over for udelivet, får du 7 års garanti på alle vores produkter.

Vælg mellem en havebænk med eller uden ryglæn

Du har mulighed for at købe vores havebænke i to udgaver: en uden ryglæn og en med ryglæn. Hvilken du skal vælge kommer selvfølgelig an på dine ønsker og behov. Generelt kan man dog sige, at en bænk uden ryglæn giver mere fleksibilitet og lægger op til dialog på tværs af bænken, mens du får et lille hvil til benene. Hvorimod modellen med ryglæn er maksimal komfort med et ekstra højt ryglæn, der gør at du kan slappe af i ryggen. Bænken med ryglæn giver derfor anledning til længere pauser – det kunne være et møde eller en frokost – som med fordel kunne holdes på bænken, når vejret er til det.

Parkbænk i imiteret træ

Ønsker du en vedligeholdelsesfri parkbænk, så kan du vælge en bænk i imiteret træ - også kaldet aintwood. Dette er en type plastik der er forarbejdet så det ligner træ, men har egenskaber der gør det stort set vedligeholdelsesfrit. Dette er en fordel for dig der ikke ønsker at behandle træet årligt, men stadig gerne vil have udseendet af træ. Vi har forskellige parkbænke i imiteret træ, som til forveksling ligner træbænke, så der er helt sikkert en der vil tiltale dig.

Parkbænke med og uden ryglæn

Vi har både barkbænke med og uden ryglæn, som giver hver deres udtryk. Man sidder som regel mest komfortabelt og ergonomisk korrekt, når bænken har et ryglæn. Parkbænke uden ryglæn har dog også deres fordele. En parkbænk uden ryglæn kan eksempelvis placeres tæt op af en bygning, så muren agerer ryglæn. Stilles parkbænken frit, kan man selv vælge om man vil nyde udsigten den ene eller den anden vej, hvor en parkbænk med ryglæn vil være begrænset til den ene retning. Vi tilbyder parkbænke både med og uden ryglæn, så du kan helt sikkert finde en, der passer til dine behov.