Bord bænke til udendørs

Når kalenderen melder sommer, er det tid til at rykke udendørs, og da kan det være dejligt at nyde sin frokost ved et bord med bænke. Her er det naturligvis vigtigt at købe sæt til udendørs brug, da man ellers risikerer, at de ødelægges af vind og vejr.

Bord bænke sæt med og uden ryglæn

Bord bænke sæt benyttes mange steder, både i virksomheder til de ansatte og i parker, skove og andre naturområder, hvor borgerne kan nyde deres medbragte mad under åben himmel. Det er dejligt at tage på tur med mad og kaffe i kurven, og selvom det kan være udmærket at sidde på et tæppe på jorden, foretrækker mange alligevel at sidde på en bænk ved et bord.
Udendørsbænke findes både med og uden ryglæn. I bund og grund kan det være fint blot at have en bænk at sidde på, men der kan dog også være en kvalitet i at kunne læne sig tilbage og have støtte til ryggen.

Udendørs bord bænke i træ

Langt de fleste udendørs sæt med bord og bænke er fremstillet i træ. Det passer godt til et udendørs miljø og kan holde til lidt af hvert. Det er der brug for med det danske vejr, der som bekendt kan byde på både regn, sne, sol og hagl.

Bænk med bord til brug udendørs

Et flot bord-bænkesæt til udendørs brug passer godt både hjemme på terrassen, ude i naturen og ikke mindst på virksomhedens udearealer, hvor medarbejderne kan nyde solens stråler, mens de holder pause.
Arbejder man som eksempelvis svejser i en lukket hal uden vinduer, kan det være dejligt at komme ud og få lidt lys og luft i sin frokostpause, og her er et bord med bænke oplagt, for her kan man sidde mange ved bordet.

Bord og bænk sæt

Et sæt med sammenhængende bord og bænke er utroligt praktisk, netop fordi tingene hænger sammen og ikke kan skilles ad. Således risikerer man ikke at siddepladserne flyttes eller stjæles, og herudover er det relativt let at flytte rundt med i forhold til et bord og tilhørende stole.
Når der er hedebølge, kan det være rart at sidde i skyggen, og da kan to personer let flytte sættet, så man kan sidde i en behagelig temperatur. Omvendt kan det på en forårs- eller efterårsdag være dejligt at sidde i solen, og da kan man altså blot bære bord og bænke hen til en solfyldt plet.

Gå ikke glip af disse kategorier

ParasollerHavebordeHavemøbelsætSækkestole