Her finder du en parasol i høj kvalitet

Er du på udkig efter en god parasol, så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du vores udvalg af parasoller, som passer perfekt til et godt udendørsmiljø. En parasol kan både bruge hjemme i haven, på udearealer på arbejdspladsen, eller på café og restaurant. Særlig i sommerhalvåret har mange glæde af en parasol, som en mulighed for at komme i skygge for solen. Se vores udsalg af parasoller her på siden og find den der passer bedst til dine behov.

Parasoller med smarte funktioner

Vores parasoller er lavet i høj kvalitet, så du kan få glæde af dem sæson efter sæson. Desuden er de designet med smarte funktioner, som gør det let at bruge parasollen. Vi har eksempelvis parasoller med håndsving, som gør at du nemt og hurtigt kan slå dem op og ned, uden bøvl. Vi har også parasoller med vippefunktion, som kan vinkles som det passer dig. Det er eksempelvis smart hvis du sidder i dine udendørsmøbler til solen er på vej ned og har brug for at ændre vinklen på parasollen, så du ikke får solen i øjnene.

Brug parasollen både i sol og regn

Parasollerne er stabile og producerede i vejrbestandige materialer, så de kan skærme dig for både sol og regn. Dette er en stor fordel i den danske sommer, som ofte kan være varierende og lunefuld. Med en vejrbestandig parasol kan du skabe læ, både når der er for meget sol og når der pludselig kommer regn. Anskaf dig en parasol og få meget mere glæde af sommeren, når du kan sidde ude i al slags vejr.

Husk en stabil parasolfod til din parasol

Som tilbehør til vores parasoller tilbyder vi selvfølgelig også parasolfødder. Med en stabil og solid parasolfod, sikrer du at parasollen bliver hvor den skal være. Du undgår at parasollen kommer på afveje, eksempelvis hvis det er kraftigt blæsevejr. Vi har flotte parasolfødder, udstyret med hjul som gør dem nemme at flytte. Desuden kan de justeres i diameteren, så du kan sikre dig at parasollen sidder perfekt fast i parasolfoden.

Skab det perfekte udeareal med en parasol

Du kan bruge en parasol med tilhørende parasolfod, til at skabe det perfekte udeareal. Man kan nærmest sige, at en parasol er prikken over I'et, når det kommer til at skabe en behagelig atmosfære. Parasollen er din bedste ven når du ikke vil have solen i øjnene, når du vil have skygge for varmen, eller hvis det uventet begynder at regne. En parasol er derfor helt uundværlig, uanset om det er på terrassen på arbejdspladsen, eller hjemme i haven.