Et askebæger holder arbejdspladsen ryddelig

I løbet af arbejdsdagen har nogle medarbejdere brug for en røgpause en gang imellem for at give dem en kort pause fra arbejdet eller hjælpe med at håndtere lejlighedsvis arbejdsstress. Når dette behov opstår, er det en god idé at have et askebæger klar, så der ikke ligger skodder overalt ude foran firmaet. Vi leverer en række askebægre, til dig, der ønsker at oprette rygezoner og rygesteder og gerne vil undgå skodder. Læs mere om de forskellige typer herunder og find det askebæger der passer til dit udemiljø.

Bord askebæger med låg

Vi sælger askebægre af brandsikkert materiale med tætte låg. Det stramme låg holder røg og lugt inde, og reducerer lugt efter rygning i en udpeget røgzone. Askebægerne har et klassisk design, er stilfulde og er perfekte til udendørs bænke og andre lignende miljøer. Du kan bruge disse askebægre til kontorfaciliteter, røgzonekabinetter, og endda i private individuelle rum som f.eks. boliger. Du kan også nemt rengøre askebægrene ved at fjerne låget og kan endda lægge dem i en opvaskemaskine. Når askebægeret er fyldt, kan du tømme det i større affaldsbeholdere sammen med dit andet affald, så alting kan dumpes sammen.

Fritstående askebægre

Vi tilbyder også fritstående askebægre, som kan placeres på gulvet uden at kræve nogen støtte. Disse er udstyret med flammehæmmende foringer. De er designet på en robust måde og giver også modstandsdygtighed mod rustning, revner og andre lignende forringelser. Den indvendige galvaniserede beholder kan fjernes og rengøres let. Enhver cigaret bliver hurtigt slukket på grund af den begrænsede udbud af ilt, hvilket reducerer risikoen for brand. Denne funktion gør denne type askebæger meget velegnede til udendørs brug, hvor de bliver efterladt uden opsyn. Vi sælger en række til udendørs brug i forskellige designs, herunder fritstående låsbare askebægre, kvadratiske cigaretbeholdere, klassisk designede cigaretbeholdere mv.

Væghængt askebæger

Udover fritstående sælger vi også den type askebæger der kan monteres på vægge. Disse fås i en række forskellige modeller med egenskaber som en pulverlakeret overflade, der er modstandsdygtig over for ydre elementer, en indvendig beholder af galvaniseret stål, fikseringer til montering og andre egenskaber. Nogle af askebægrene kan have låse, til hvis der er et højere behov for sikkerhed på din arbejdsplads. Ud over de ovenfor beskrevne varer, kan virksomheder også investere i tilhørende tilbehør, såsom sikkerhedskabler til askebægrene, som anker dem til gulvet samt brandebestandige linjer. Du kan også gennemse vores andre lignende genstande som affaldskurve, skraldespande mv., som nemt kan hjælpe dig med at bortskaffe affald. Sådan sikrer du at din arbejdsplads har et komplet affaldshåndteringssystem. Gå gennem vores produktkatalog og vælg de bedste produkter til dig.

Gå ikke glip af disse kategorier

ParkbænkeCykelstativerHavestole & bænke