Flot udendørs rygeskur i glas

Hos AJ Produkter tilbyder vi et moderne og fritstående rygeskur til udendørs anvendelse. Rygeskurets tag er lavet af slagfast akrylplast og væggene er lavet i plexiglas. Den har en lille åbning i begge gavle. Med rygeskuret fra vores sortiment kan man skabe et hyggeligt rygeområde, så rygepauserne bliver mere behagelige.
Skuret beskytter rygerne mod regn og blæst og giver samtidig et behageligt udendørsmiljø for ikke-rygere ved at mindske spredningen af røg. Rammen og beslagene er fremstillet i galvaniseret stål, som ikke ruster. Supplér rygeskuret med et askebæger og en papirkurv for at undgå affald på jorden og skåne miljøet. Eller spar plads og placér en lille papirkurv med indbygget askebæger i rygeskuret – det er helt op til dig.
Mulighederne er mange. I sidste ende kan du designe dit rygerum med effektiv vejrbeskyttelse, ligesom du ønsker det. Uanset hvordan du indretter det, vil rygerne på arbejdspladsen helt sikkert være rigtig glade for at blive skærmet mod vind og vejr, mens de er ude og ryge i rygepausen.

Rygerum med effektiv vejrbeskyttelse

Med det flotte og funktionelle rygeskur fra AJ Produkter får rygerne på din arbejdsplads et lækkert og hyggeligt rygerum udendørs. På denne måde skåner man både rygere og ikke-rygere, da medarbejderne som ikke ryger slipper for røg og røglugt.
Rygeskuret beskytter rygerne effektivt mod dårligt vejr på de grå og kolde dage. I rygeskuret kan kollegaerne hyggesnakke i pauserne, mens de står tørt og behageligt i rygerummet. Takket være de gennemsigtige vægge, føles rygerummet stort, åbent og lyst, hvilket gør rygepauserne hyggelige.

Rygekabine i eksklusivt design

Rygekabinen til udendørs brug er fremstillet i kvalitetsmaterialer og i et eksklusivt design. Det buede tag og de lyse materialer giver rygeskuret et flot og moderne udtryk. De gennemsigtige vægge kombineret med rammen i stål og det buede tag giver rygekabinen et simpelt og moderne look, som passer godt som supplement til de fleste bygninger. Rygeskuret i plexiglas har en størrelse på 2150x2150x2200 mm, hvorved der er plads til cirka 5 mennesker på samme tid. Der er 7 års garanti ved køb af rygeskuret, og det leveres usamlet.

Gå ikke glip af disse kategorier

ParkbænkeCykelstativerHavestole & bænke