Udendørs askebæger

Et udendørs askebæger kan være relevant på arbejdspladsen for medarbejdere samt besøgende som er rygere. En rygepause kan for nogle være relevant i løbet af arbejdsdagen, inden et besøg eller et møde i en given virksomhed, hvor et funktionelt askebæger derfor giver mening.

Et bord askebæger i brandsikkert materiale fylder hverken meget og kan med fordel placeres ved et siddeområde udenfor, hvor rygerne kan sidde og slappe af. En cigaretskodbeholder som hverken fylder meget og som er i enkelt og stilrent design kan være det rette valg til ryger-området.

Et mindre udeaskebæger, som kan placeres på eksempelvis et bord, har et aftageligt låg og kan derfor nemt rengøres. Et udendørs askebæger kan hurtigt blive fyldt op, hvorfor det derfor gerne må være nemt at tømme, samt gøre rent.

Askebæger med låg

Et askebæger med låg er er glimrende valg som en passende cigaretskodbeholder, da både røgen, men også lugten holdes inde. Vi tilbyder desuden også andre produkter indenfor funktionelle askebægre til enten kontoret, terrassen eller andre steder udendørs.

Et større askebæger, kan være en nødvendighed og derfor forhandler vi et stort askebæger i flere varianter. Et fritstående askebæger af robust materiale, som kan klare forskellige vind og vejrforhold egner sig blandt andet til offentlige steder. Et askebæger som er fritstående, kan desuden både tømmes og rengøres på en nem måde.

Hvis du er på udkig efter et stort askebæger som kan monteres på væggen, findes der flere modeller. Fra et smukt og elegant look til det mere afdæmpede. Vi tilbyder flere modeller indenfor askebægere som kan hænge på en væg, også mindre modeller. Til en mindre virksomhed, er det måske ikke så relevant med et stort askebæger, men derimod et mindre et af slagsen.

Askebæger

Hvad enten du leder efter et ude askebæger i flot design med høj fokus på sikkerhed i forhold til brand i en mindre eller større model, så kan du finde det her hos os. Et askebæger er ikke bare relevant for rygere, men også i forhold til at holde ’ryger-området’ ryddeligt og pænt. Det har meget at sige, hvordan en virksomhed eller institutions image er, også når det kommer til rygeområdet. Et askebæger er derfor nødvendigt for rygerne, men også for at holde rent og pænt omkring udendørsområderne.

Du kan foretage et askebæger køb på webshoppen, hvor du kan vælge imellem flere materialer, samt farver. Tjek eventuelt både fritstående askebægre, bordaskebægre, samt vægaskebægre ud og sammenlign dem, så du kan finde det helt rette til dit behov.

Gå ikke glip af disse kategorier

ParkbænkeCykelstativerHavestole & bænke