Opbevaringsskabe

Guide til kontoropbevaring

Hvad man skal overveje, når man vælger opbevaring til kontoret.

Læs vores guide

Et opbevaringsskab med plads til det hele

Her på siden finder du vores store udvalg af opbevaringsskabe, som giver mulighed for optimal opbevaring på arbejdspladsen. Gå på udkig i vores store sortiment, hvor du finder alt fra helt store skabe til de lidt mindre. Med det rette skab kan alle papirer, mapper og redskaber finde deres rette plads, så du ikke behøver at lede længe efter det, du mangler. Alle vores skabe er i tidløse designs, så de kan holde i mange år frem uden at blive skiftet ud. Bestil her fra webshoppen, hvor du nemt kan finde og tilpasse et skab til dine behov. Tøv ikke med at kontakte os i vores online chat eller over telefonen, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning. I AJ Produkter er vi eksperter i at forbedre arbejdspladser, og vi guider gerne.

Holdbare opbevaringsskabe i forskellige designs

Vi har skabe i mange flere forskellige designs og materialer, så du kan finde en model, der passer ind i den eksisterende indretning. Mange ønsker en gennemgående indretning, og her kan det være en fordel at kigge på, hvilke materialer de nuværende kontormøbler er i. Har du f.eks. hæve sænkeborde i træ eller laminat, så vil det uden tvivl også passe godt ind med et skab i et samme materiale.Vi har skabe i både træ, laminat og metal og i mange forskellige designs og farver. Uanset hvilken model, du vælger, kan du dog være sikker på at få et robust og holdbart skabe, der kan holde i lang tid. Derfor tør vi også godt love 7 års garanti på alle vores produkter, så vi bytter til nyt, hvis dine skabe eller andet, mod forventning, ikke holder. Kig dig omkring og vælg det kontorskab, som du finder mest tiltalende. Mangler du andet praktisk kontortilbehør? Så kan vi også tilbyde et stort udvalg indenfor alt fra kontormaskiner til arbejdsmåtter i vores sortiment.

Skabe med lås for ekstra tryghed

Sikker opbevaring er vigtig for mange af os og hertil kan et kontorskab med lås være løsningen, der giver tryghed. Med et robust opbevaringsskab med lås er det muligt at låse personlige ejendele eller andre ting inde, som du gerne vil passe lidt ekstra på. Skabene med lås er typisk lidt mindre i størrelsen og kan derfor være et personligt supplement til de lidt større opbevaringsskabe, som I kan være fælles om. Udover vores opbevaringsskabe med lås, kan du også finde forskellige slags værdiskabe i vores sortiment. Med dem får du endnu højere sikkerhed. Og alt efter, hvilket formål de skal tjene – har vi både brandsikre skabe og tyverisikre skabe.  

Opbevaringsskabe med skydelåger

Er du ude efter en pladsbesparende løsning, så er kontorskabe med skydelåger et oplagt valg. Da skydelåger ikke åbner ud i rummet, vil det være muligt at have denne type opbevaringsskab selv de mest trange steder, uden at det er i vejen. Vi har også de meget traditionelle skabe med jalousilåger, hvis du er mere til denne løsning. Begge typer kontorskabe er pladsbesparende, men har stadig mulighed for at give plads til den opbevaring som du har behov for.

Vi kan hjælpe dig til det rette skab

I AJ Produkter går vi ekstremt højt op i vores kunders tilfredshed – og vi er ikke tilfredse, før du er. Derfor vil vi meget gerne rådgive, svare på spørgsmål eller hvad der lige skulle dukke op i forbindelse med dit køb. Benyt vores chat her på hjemmesiden eller kontakt os over telefon, hvor vi sidder klar alle hverdage. Ved hvert enkelt produkt, har vi samlet de vigtigste informationer og vejledning, så du nemt og hurtigt kan komme i gang med at anvende det. Lever produkterne ikke op til dine forventning – tilbyder vi altid 14 dages retur og 7 års garanti.