Opbevaringsskabe til kontoret

Guide til kontoropbevaring

Hvad man skal overveje, når man vælger opbevaring til kontoret.

Læs vores guide

Fleksible kontorskabe til virksomheder

Her på siden finder du vores store udvalg af kontorskabe, som giver mulighed for optimal opbevaring på arbejdspladsen. Et organiseret arbejdsområde er godt for produktiviteten, koncentrationen og effektiviteten og her er et kontorskab en stor hjælp. Hvis alle papirer, mapper og redskaber har deres rette plads, så vil dine medarbejdere ikke behøve at spilde tid på at lede efter det, de har brug for. Siden 1975 har AJ Produkter haft til formål at give virksomheder kvalitets kontormøbler, der er funktionelle og holdbare. Vi tilbyder en bred vifte af kontorskabe, arkivreoler og arkivskabe, for at hjælpe med at skabe et produktivt arbejdsmiljø, hvor deres personale kan nyde at arbejde. Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores kontorskabe, som hjælper dig med at blive mere organiseret.

Kontorskabe i træ, metal eller laminat

Vi har kontorskabe i mange forskellige materialer, så der er helt sikkert en model der passer ind i din indretning. Mange vælger at skabe en gennemgående indretning og her er det en fordel at kigge på, hvilke materialer dine nuværende kontormøbler er i. Har du eksempelvis hæve sænkeborde i træ eller laminat, så vil det passe godt ind, med et skab i et tilsvarende materiale. Vi har skabe i både træ, laminat og metal og i mange forskellige designs og farver. Kig dig omkring og vælg det kontorskab som du finder mest tiltalende.

Kontorskab med lås

Sikker opbevaring er vigtigt og hertil kan et kontorskab med lås være løsningen. Et kontorskab med lås gør det muligt at låse personlige ejendele eller følsomme papirer inde, så de ikke findes af uvedkommende. Dette giver større tryghed og sikrer at intet kommer i de forkerte hænder. Har du behov for at beskytte visse ting ekstra godt, så kan vi anbefale vores værdiskabe, som både kommer i tyverisikre og brandsikre varianter. Dette er den bedste løsning, hvis du vil være garanteret mod tyveri eller brand.

Kontorskabe med skydelåger

Er du ude efter en pladsbesparende løsning, så er kontorskabe med skydelåger et oplagt valg. Da skydelåger ikke åbner ud i rummet, vil det være muligt at have denne type kontorskabe på trange steder, uden at skabet er i vejen. Vi har også de meget traditionelle skabe med jalousilåger, hvis du er mere til denne løsning. Begge typer kontorskabe er pladsbesparende, men har stadig mulighed for at give plads til den opbevaring som du har behov for.