Få et lille medicinskab med lås til sikker opbevaring af medicin

Hold medicinen sikkert opbevaret på intuitioner eller arbejdspladser med de praktiske, væghængte medicinskabe fra vores sortiment. Medicinskabene er udstyret med lås, fleksibel indretning og flytbare hylder. Medicinskabet kommer i to modeller med forskellige typer låse. Begge låseløsninger gør medicinskabet indbrudsbeskyttet, så man kan sikre sig, at medicinen kun kan tilgås af rette indehaver. Medicinskabet er fremstillet i metal, hvilket gør skabet robust og slidstærk.
Med den væghængte montering kan man nemt rengøre og tilgå medicinkassen. Den kommer med en flytbar hylde og en mellemvæg. Den fleksible indretning giver medicinkassen et ekstra bredt anvendelsesområde. Det lille medicinskab passer perfekt til opbevaring af medicin, recepter og andet relevant medicinsk tilbehør eller udstyr.

Vores lille medicinskab med kodelås sikrer forsvarlig opbevaring

Medicinskabet kan leveres med kodelås eller nøglelås. Det er muligt at gemme op til tre forskellige koder i kodelåsen (En masterkode og to koder til øvrige brugere). Låsen giver desuden mulighed for at programmere en tidsforsinkelse. Opbevaringskassen med nøglelåsen leveres med to nøgler. På denne måde har man en tilovers som backup, skulle der ske noget med den første nøgle.
Uanset hvilken model man vælger, er medicinskabet effektivt beskyttet mod tyveri. Dette robuste medicinskab i metal og med lås, gør indholdet sikkert og utilgængeligt for uvedkommende. En lille værdiboks kan tilkøbes som tilbehør til medicinkassen. På denne måde får man et ekstra lag sikkerhed til medicinskabet i metal.

Investér i sikker opbevaring med et lille medicinskab med lås

Med de flytbare hylder kan man tilpasse indretningen af medicinskabet efter behov. Det er hurtigt og fleksibelt at indrette indholdet i kassen og få overblik over indholdet. Man kan strukturere medicin, recepter og lignende på en logisk og overskuelig måde. På denne måde får man hurtigt fat i det, man skal bruge fra skabet.
Medicinskabets minimalistiske design gør, at den passer fint ind hos lægehuse, hospitaler eller plejehjem. Den simple stil egner sig godt til de fleste virksomheder, da den ikke virker forstyrrende i den øvrige indretning. Skabet er forberedt til montering på væg og kan derfor nemt placeres i øjenhøjde. Dette bidrager til en behagelig og ergonomisk position ved skabet.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe