Plaster til sår og forbindinger til forbrændinger

Vores udvalg af forbindinger og plastre til sår består af produkter til mange typer skader. I sortimentet finder du blandt andet et fingerplaster, et brandskadekit og sårrens servietter. Med dette udvalg af plastre og forbindinger er det let at finde det, du skal bruge til førstehjælpskassen- eller tavlen. Her kan man finde flere typer plastre til at sætte på såret, blandt andet et fingerplaster, vandtæt plaster og tekstilplaster.
Det medicinske fingerplaster er designet til hurtig og nem behandling af skader. Fingerplasteret er elastisk, blodabsorberende, limfrit og fås desuden i en beige og blå farve. Plasteret er godt at have i nærheden, når uheldet er ude og bibeholder samtidig fingrenes bevægelighed. Plastret er lavet af antiseptisk skum, hvilket gør, at den ikke klæber sig fast til hud, hår eller sår.
Trykforbindingen kan bruges til at forbinde sår på fod eller andre steder på kroppen. Put forbindingen i førstehjælpskassen - så ligger den klar, hvis der opstår uventede uheld. Disse billige forbindinger i høj kvalitet anvendes ved akut hjælp til kraftigere blødning. Kompresset og bindet lægger pres på den blødende kropsdel, mens der tilkaldes ambulance for yderligere hjælp. Disse forbindinger til sår kan være livsreddende, når uheldet er ude.

Praktisk vandfast plaster til sår

Det vandtætte plaster er designet til brug med førstehjælpstavle- eller kasse. Disse plastre er vandafvisende og giver huden mulighed for at ånde. De er derfor også yderst velegnede til brug ved håndvask og bad. Pakkerne indeholder 34 stk. plastplaster, som er hurtige at åbne til opfyldning af førstehjælpstavle.
Der er derfor nok plastre i en enkelt pakke til mange ganges brug. De vandfaste plastre er fremstillet i et hudvenligt materiale, der gør, at huden kan ånde, mens det samtidig holder vandet ude af såret. Brug det vandtætte plaster ved håndvask eller bad og eventuelt som supplement til et silikoneplaster. Disse plastre anbefales ikke til brug ved operationssår.

Brandskade kit til brandsår i høj kvalitet

Brandskadesættet er beregnet til brug med førstehjælpstavle. Sættet består af brandskadekompres og et bind til fastholdelse af kompresset. Dette er mere effektivt til behandling af brandsår, end et normalt plaster til brandsår. Et brandskadesæt som dette kan bruges til mange forskellige former for forbrænding.
Brandkompresset er sterilt og giver hurtig afkøling og smertelindring. Det medfølgende bind holder kompresset på plads. Med vores udvalg af plastre og forbindinger kan man forsyne førstehjælpstavlen på arbejdet med alt det nødvendige førstehjælpsudstyr.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe