Måtter

Køb måtter til din arbejdsplads hos AJ Produkter

Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af måtter, så du kan få god ergonomi og et godt arbejdsmiljø. Og du behøver ikke at vente længe på dem, da vi leverer inden for få dage. Alle måtterne kommer desuden med 7 års garanti, så du kan få en ny eller pengene retur, hvis de ikke lever op til dine standarder. Kontakt os gerne og få personlig hjælp over chat eller telefon, hvis du er i tvivl om hvilken måtte, der passer til dine behov.

Industrimåtter til lager og værksted

Her på siden finder du et stort udvalg af måtter, der er specielt tilpasset industrien. Find blandt andet måtter, der kan absorbere væsker, svejsegløder og spåner – og aflaste kroppen imens. Og vil du sikre at dine arbejdsforhold er helt optimale? Så kan du ovenikøbet vælge et arbejdsbord eller værkstedsbord, som passer til dig og din højde. Med flere af måtterne kan du desuden selv vælge størrelse og tilpasse efter din arbejdsplads, da de sælges i metermål. Du kan dog også sagtens købe måtter i standardstørrelser – så du er ekstra hurtigt klar til at stå godt. Og skulle du få brug for et hvil fra det stående arbejde, har vi også et stort udvalg af stole til lager og værksted.

God komfort med gummimåtter

Ønsker du en særlig slidstærk måtte med høj stødabsorberingsevne? Så er gummimåtten et godt valg. Det er en type måtte, som er særligt kendt for at kunne modstå diverse prøvelser, da materialet er resistent over for de fleste typer af både olie og kemikalier – dermed et oplagt valg til værkstedet eller lageret. Og da måtterne samtidig absorberer stød og støj enormt effektivt, vil både din krop og dine ører formentlig også takke dig for at vælge en måtte i gummi. Derudover har måtterne også typisk skrå kanter, som mindsker risikoen for at snuble over dem. En gummimåtte er derfor et sikkert valg for både din krop og dit arbejdet.

Bestil dine måtter hos AJ Produkter i dag

Du kan nemt bestille dine måtter her på hjemmesiden – uanset om du selv vil vælge mål eller ønsker en standardmodel. Er du stadig i tvivl om, du skal investere i en måtte til din arbejdsplads? Eller hvilken måtte det skal være? Så er du altid velkommen til at kontakte os for rådgivning om måtter. Vi sidder hver dag klar på vores online chat her på hjemmesiden. Ligesom du også kan finde vores telefonnummer og kontakte os på hverdage mellem 8-16. Og viser måtterne sig ikke at være de helt rette alligevel, er der altid 14 dages returret og 7 års garanti på alle vores produkter. Skal du i stedet bruge en måtte til kontoret, vådrumsmåtter til omklædningsrummet eller måske en måtte til receptionen, finder du også et stort udvalg inden for disse kategorier.

Blød og elastisk vådrumsmåtte

Vådrumsmåtten er en plastmåtte, som er særdeles egnet til svømmehaller eller omklædningsrum. Med vådrumsmåttens behagelige bløde overflade, der er ligesom en skridsikker måtte, sikrer du både komfort og sikkerhed. Måtten er desuden drænende, så vandet løber væk fra den efterfølgende. Vådrumsmåtten er også fremstillet, så den minimerer risikoen for at glide – med andre ord; den perfekte måtte til alle våde rum, hvor man ellers kan risikere at snuble og glide.