Arbejdsmåtter til forbedring af arbejdsmiljøet

få et vindende omklædningsrum

Syv trin til et vindende omklædningsrum

Læs vores guide

Arbejdsmåtter til stående arbejde

Der er en lang række fordele ved at stå oprejst på arbejdspladsen, men samtidig er der mange der oplever træthed over en længere dag uden at sidde. Du kan umiddelbart tænke at dette er et resultat af energien man bruger på at stå oprejst, men det er faktisk primært et spørgsmål om måden man står på. For at opnå den bedste ståposition skal man bruge arbejdsmåtter. Disse er lavet med et hav af egenskaber, som er designet til at forebygge træthed og aflaste kroppen. For selvom det er sundt at stå, kan det være trættende over længere perioder. Særligt i belastede områder på kroppen som ryg, knæ og led. Flere af vores arbejdsmåtter er lavet med en absorberende underside af polyvinyl, som er lavet specielt til at aflaste kroppen. Med sådanne måtter kan man altså forvente mere energi i løbet af arbejdsdagen, da man ikke overbelastes. Dette øger effektiviteten og bidrager til et forbedret arbejdsmiljø.

Brug arbejdsmåtter til at stå mere op i arbejdsdagen

I mange områder indenfor industrien kan man ikke komme udenom at skulle stå oprejst over længere perioder. Det er der som sådan heller ikke noget galt med. Det er nemlig meget sundt at stå op på arbejdet, og mange kontoransatte sidder alt for meget ned på arbejdsdagen. Af samme grund bruger mange virksomheder hæve- sænkeborde for at tillade medarbejdere kan vælge at stå oprejst. Det har nemlig en lang række sundhedsfordele at stå fremfor at sidde. Dog kan det være trættende at skulle stå oprejst over længere perioder, hvis man ikke har de rette produkter til at hjælpe. Her er det vigtigt med de rigtige sko, men for at opnå den bedste ståposition skal man bruge arbejdsmåtter. Ønsker man ikke at stå oprejst i løbet af hele arbejdsdagen, er det vigtigt med en aktiv siddestilling, hvortil vi forhandler mange forskellige produkter. Her hos AJ Produkter kan du altså finde mange produkter til at forbedre sundheden hos medarbejdere og derved arbejdsmiljøet.

Fordele ved arbejdsmåtter

Arbejdsmåtter er det perfekte tilbehør til stationære arbejdsborde, hvor brugeren står oprejst. De fungerer nemlig således at kroppen aflastes, hvilket betyder mindre træthed. Det kan derved gøre arbejdet på pakkebord eller værkstedsbord mere produktivt, da man netop har mere energi. Desuden er de også lavet til at være modstandsdygtige mod spild af olie og kemikalier. Derved kan de altså bruges i de fleste tilfælde, om det så er på lageret eller værkstedet, siden de er hårdføre og lette at rengøre. Desuden finder du nogle fornuftige priser på arbejdsmåtter her på siden. Tag et kig på vores udvalg og find den arbejdsmåtte der passer dine behov.