Kantbeskytter i forskellige former og profiler

Mangler du den overordnede kantbeskyttelse på dit lager eller værksted? Så er du kommet til det rette sted. Der er intet værre end at støde på skarpe hjørner eller kanter på sin arbejdsplads. Derfor er det vigtigt at klæde arbejdspladsen godt på, så der er styr på sikkerheden for både dig, dine medarbejdere og dine arbejdsredskaber.
Med vores iøjefaldende kantbeskyttere i sort og gul er du sikret den nødvendige, synlige kantbeskyttelse på arbejdspladsen, der nedsætter risikoen for medarbejderuheld- og skader. Med en effektiv kantbeskyttelse fra AJ Produkter kan du koncentrere dig om dine daglige arbejdsopgaver uden at skulle bekymre dig om medarbejderuheld og ødelagte redskaber på arbejdspladsen – præcis som det skal være!
Vores advarsels- og beskyttelsesprofiler kommer i forskellige forme, så du kan tilpasse dine kantbeskyttere til lige præcis din arbejdsplads. Uanset om du har brug for hjørneprofiler, lige profiler, runde L-profiler eller rektangulære kantbeskyttere, så kan du finde effektiv kantbeskyttelse der imødekommer dine behov i vores sortiment.

Kantbeskyttelse af allerhøjeste kvalitet

Uanset om du har behov for en kantbeskytter i plast eller en kantbeskytter i skum, så er du godt dækket ind med vores kantbeskyttere. Kantbeskytterne er inddækket i polyuretanskum, der er et specielt skum lavet af plaststof. Materialet i skum gør dem ekstra fleksible og dermed sikre, hvis uheldet er ude og en medarbejder støder ind i en skarp kant.
Kantbeskytternes sorte og gule striber fanger hurtigt medarbejdernes opmærksomhed, hvis de er tæt på at støde ind i en kant eller et skarpt hjørne. De er således med til at signalere advarsel, samtidig med at dækningen beskytter imod farveslid.

Kantbeskyttere med adskillige aspekter

Vores kantbeskyttere kan bruges til kantbeskyttelse på mange forskellige arbejdspladser, hvor man kan støde på skarpe kanter med arbejdsredskaber, sin bil eller andre vigtige redskaber.
Kantbeskytterne er særdeles oplagte til:
• Beskyttelse af bilen så man ikke rammer sin bildør mod kanten
• Kantbeskyttelse på lager hvor gaffeltrucks og andet udstyr skal beskyttes
• Arbejdspladsen med mange skarpe kanter som medarbejdere kan støde ind i
• Arbejdslokaler hvor man har brug for kantbeskyttelse i mange forskellige designs.
Med andre ord kan vores kantbeskyttelse bruges til en lang række forskellige formål og arbejdspladser. Gå på opdagelse i vores sortiment og find lige præcis de kantbeskyttere du har brug til jeres arbejdsplads.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe