Værktøjsskabe

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Værktøjsskabe giver orden på værkstedet

Med et værktøjsskab kan du skabe mere orden og større effektivitet på værkstedet. Fordelen ved et værkstedsskab er nemlig, at du kan organisere værktøjet, så alt har sin egen plads. På den måde bliver det nemt at finde det man skal bruge og risikoen for at noget forsvinder bliver mindre. Denne type skabe er særligt velegnede til værksted, lager eller industri, hvor brug af håndværktøj er en stor del af dagligdagen. Netop derfor er det vigtigt, at værktøjet er organiseret ordentligt. Når dine medarbejdere kan finde tingene hurtigere, bliver de nemlig automatisk mere effektive.

Komplette værktøjsskabe

Det smarte ved vores værktøjsskabe er, at du får en komplet løsning hos os. Skabene er nemlig indrettet med diverse skuffer, hylder og værktøjstavler på forhånd, så du blot skal lægge dit værktøj ind på sin nye plads. Selvom skabene er indrettet på forhånd, betyder det dog ikke at det ikke er muligt at tilpasse løbende. Du kan nemlig sagtens købe nye småtingskasser, udtræksskuffer eller hylder, hvis du får behov for at indrette skabet anderledes. Det gør vores værktøjsskabe til en alsidig og fleksibel løsning til indretning af værkstedet. Har du brug for endnu større fleksibilitet, så kan en værktøjsvogn være god at tilføje. Med den kan du transportere dit værktøj med rundt, så det er altid er lige ved hånden.

Solide værktøjsskabe i stål

Opbevaring af værktøj kræver skabe i solide materialer og derfor er vores værktøjsskabe i metal en rigtig god løsning. De er stabile og robuste og er designet til at klare vægten fra en stor mængde værktøj. Værktøjsskabene har gennemtænkte detaljer, såsom justerbare fødder der gør det muligt at gøre skabet stabilt, selv hvis underlaget i lokalerne er ujævnt. Skabene er desuden pulverlakerede, hvilket giver en hård og slidstærk overflade. Mange af værktøjsskabene kommer med en solid udtrækshylde, som kan bruges til lettere arbejde. Til de tungere opgaver anbefaler vi at du anskaffer dig et arbejdsbord, som er bygget til større vægt.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogne