Løfteudstyr

Airshoppen lager

Det virkelige liv: Sådan fik vi Airshoppens nye lager i luften

Læs mere

Bredt udvalg af løfteudstyr til lager

Her hos AJ Produkter tilbyder vi et bredt udvalg af løfteudstyr til lager, værksted, produktion eller lignende. I vores sortiment finder man blandt andet løfteudstyr til gaffeltruck, værkstedskran, ministablere og løfteborde. Uanset om man er på udkig efter løftegrej til lageret eller værkstedet, kan man finde det, man skal bruge i vores sortiment. Løfteudstyret kommer i forskellige prislejer og i mange forskellige farver, så du kan finde lige præcis det løftegrej til lager, som du har brug for.
Udover vores løftegrej til lager tilbyder vi også løfteudstyr til værksted. Vores mobile truckkran har en høj løftekapacitet og er forsynet med gaffellås og et låsbart støtteben, der kan slås ned. Den er beregnet til tunge løft, som ikke kan klares med håndkraft. Perfekt til løft af tunge genstande på værkstedet.

Løfteudstyr i kvalitetsmaterialer

Vores løftebord i blå er lavet i en simpel stil, der passer perfekt til de fleste typer virksomheder. Alt vores løfteudstyr er lavet i robuste kvalitetsmaterialer og er designet til nem håndtering på arbejdspladsen. Få et mere behageligt og ergonomisk arbejdsmiljø med det løfteudstyr, som passer til din arbejdsplads. Vores løftegrej varierer meget i farver og funktionalitet – derfor finder man nemt det, man søger.
I vores sortiment er der en god balance mellem kvalitet og pris. Alle vores produkter er produceret med fokus på sikkerhed og brugervenlighed. Løfteudstyret gør arbejdsdagen mere behagelig og ergonomisk for alle dine medarbejdere. Ved brug af løfeudstyret mindsker man risikoen for arbejdsskader såsom ryg- og nakkeskader. Så er du sikret glade og fysisk sunde medarbejdere, der ikke skal bøvle med skader og smerter i det daglige arbejde.

Løfteudstyr og løftegrej til lager

Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af løftegrej til lageret. Vores palleløftere har gode styreegenskaber og er lette at håndtere. Det ergonomisk udformede håndtag gør, at palleløfteren er god at arbejde med - selv i længere perioder. Til tungere gods er løftebordet den perfekte løsning, da den har en høj maksimumbelastning på 1000 kg. Løftebordet kan nemt justeres til den rigtige højde. Pallerne er meget manøvrerbare og kan bruges i både lager- og produktionsvirksomheder.
Med løftebordene kan man skabe en mere ergonomisk løsning til pakke- og samlearbejde. Vi har både batteridrevet, elektriske og manuelle løftevogne til lageret. Med andre ord er der løftegrej til enhver virksomhed og ethvert behov i vores store sortiment af løfteudstyr i høj kvalitet.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe