Emballage til pakning af varer

Produkter til webshop

Der er flere erhverv hvor det kan være særdeles praktisk med emballage til pakning af varer. Hertil kan det naturligvis også være en nødvendighed i det private. Dog er webshops med sikkerhed stedet hvor emballage til pakker er vigtigere end nogen andre steder. Det er nemlig vigtigt at pakkerne kan pakkes effektivt og samtidig grundigt, sådan at de ikke går op. Det ville jo være en skam hvis kunden ikke modtog sin pakke i første forsøg, og derved er emballagen altså et vigtigt element. Til dette formål forhandler vi en lang række produkter, så dagligdagen i din webshop kan gøres mere effektiv. Her på siden finder du de simple produkter som pakningsmaterialer, strækfilm og diverse tape. Dog forhandler vi også produkter som kan tage din pakkepakning til det næste niveau. Bliver der til dagligt pakket mange varer, er det oplagt med et praktisk pakkebord og båndapparater. På denne måde kan du nemlig indpakke store mængder pakker på kort tid, og samtidig forsikre om at det gøres ordentligt.

Vægte til pakker

Formålet med at pakke varer er normalvis at de skal sendes med posten. Faktisk er dette næsten altid grundlaget, og her er det vigtigt du kender vægten. Pakkens vægt bestemmer nemlig ofte prisen på fragten, som hurtigt kan blive til mange penge, hvis du sælger tunge produkter. Samtidig er det også et spørgsmål om ikke at få afvist sine pakkelabels, grundet man ikke kendte vægten. Dette forhindrer nemlig at dine kunder skal vente længere tid, på den pakke de har bestilt, samt at du ikke skal købe flere forskellige pakkelabels til samme forsendelse.

Emballage og tilbehør til pakker

Udover det ovenstående, forhandler vi også andet nødvendigt tilbehør til pakning. Hvis du har pakket mange varer, kender du jo nok vigtigheden af bobleplast og tapeholdere. Uden tapeholdere ville det ganske simpelt tage en krig, hver gang man skulle pakke en vare. Med en tapeholder behøver du ikke kæmpe med tapen for at finde enden, eller rulle med hånden. Måske endnu vigtigere er faktisk bobleplasten. Uden bobleplast kan dine varer tage skade under fragten, og særligt hvis der er meget rumplads i pakken. Det er ofte tilfældet, hvis man sælger produkter, som ikke kommer i firkantede indpakninger, eller hvis man skal sende mange varer på en gang.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe